Site icon NewsIT

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανανέωσε με τον Μάρκο Ρόις μέχρι το 2024

27.04.2023 | 17:22
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανανέωσε με τον Μάρκο Ρόις μέχρι το 2024

epa10501333 Dortmund's Marco Reus celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and RB Leipzig in Dortmund, Germany, 03 March 2023. EPA/RONALD WITTEK CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβοαλίου του Μάρκο Ρόις για έναν ακόμη χρόνο και μέχρι το 2024, με τον 34χρονο Γερμανό μεσοεπιθετικό να έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει το θρύλο του στην ομάδα.

Από το 2012 και μετά, ο Μάρκο Ρόις αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και ολόκληρης της Bundesliga, απορρίπτοντας πακτωλούς χρημάτων από την Μπάγερν Μονάχου και άλλες μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, για να παραμείνει στην “κοιλάδα του Ρουρ”.

Παρά τους πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς του δε, συνεχίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχει μετατραπεί σε… τοτέμ για την ομάδα και τους οπαδούς της, ενώ φέτος μπορεί να ενισχύσει το… μύθο του, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού οι Βεστφαλοί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, πέντε αγώνες πριν το φινάλε της Bundesliga.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version