Τετάρτη, 28 Αυγ.
32oC Αθήνα

Η Ναόμι Οσάκα εμφανίστηκε με φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ στη συνέντευξη Τύπου: Θέλω να έχω το πνεύμα του μαζί μου

Η Ναόμι Οσάκα εμφανίστηκε με φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ στη συνέντευξη Τύπου: Θέλω να έχω το πνεύμα του μαζί μου

Η Ναόμι Οσάκα εμφανίστηκε με φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ στην συνέντευξη Τύπου, μετά τη σπουδαία νίκη της με 2-0 σετ επί της Γέλενα Οσταπένκο στον πρώτο γύρο του US Open.

Η Ναόμι Οσάκα επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας στο US Open και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς απέκλεισε με χαρακτηριστική άνεση (6-3, 6-2) την Γέλενα Οσταπένκο (Νο10).

Μετά το τέλος του αγώνα, η άλλοτε No.1 τενίστρια του κόσμου, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου με φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ.

Η Γιαπωνέζα ρωτήθηκε γι’ αυτή την επιλογή της και εξήγησε τον λόγο που φοράει την φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ. μετά από κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. 

“Το 2019 είχα μάθει ότι ο Κόμπι είχε έρθει στο ίδιο court, το Λούις Άμστρονγκ (σ.σ αυτό το όνομα έχει πάρει το συγκεκριμένο court του US Open) για να δει τον αγώνα μου. Θυμάμαι ότι τότε δεν το πίστευα ότι είχε έρθει για να δει συγκεκριμένα εμένα και το γεγονός ότι ένιωσα αυτή την στήριξη ήταν απίστευτο. Πάντα φοράω φανέλα του Κόμπι μετά από προπονήσεις και αγώνες επειδή νιώθω λίγο ότι μπορώ να έχω το πνεύμα του μαζί μου”, ανέφερε η Ναόμι Οσάκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις