Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Η Νάπολι “άλωσε” το Ολίμπικο! Ο Μέρτενς “ούρησε” τη Ρόμα [vids]

Η Νάπολι “άλωσε” το Ολίμπικο! Ο Μέρτενς “ούρησε” τη Ρόμα [vids]

Ο Μέρτενς ήταν εκπληκτικός και με 2 γκολ -το πρώτο το πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο- βοήθησε τη Νάπολι να περάσει απ’ το Ολίμπικο (2-1) και να βάλει ένα τέλος στο εντός έδρας αήττητο της Ρόμα. Στους 7 βαθμούς η διαφορά των “τζιαλορόσι” απ’ τη Γιουβέντους, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Νάπολι… τελείωσε από σήμερα την υπόθεση τίτλος στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους, έδωσε όμως παράλληλα νέο ενδιαφέρον στη μάχη για τη δεύτερη θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των “παρτενοπέι” στο Ολίμπικο ήταν ο Ντρίες Μέρτενς. Ο Βέλγος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 26′ και πήγε στο κόρνερ και. πανηγύρισε ανεβάζοντας το πόδι του στο σημαιάκι και… κάνοντας όπως το σκυλί τη στιγμή που κάνει την ανάγκη του!

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν στη βασική ενδεκάδα των «τζιαλορόσι», φέρει όμως ευθύνη στο πρώτο γκολ του Μέρτενς, καθώς καθυστέρησε να τραβηχτεί και κάλυπτε τον σκόρερ, που βγήκε «στην πλάτη» της άμυνας της Ρόμα. 

Ο ταχύτατος Μέρτενς σημείωσε και το 0-2 για τους φιλοξενούμενους στο 50′ (έφτασε τα 18 στη Serie A), που πλησίασαν τους “τζιαλορόσι” στους 2 βαθμούς.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με πλασέ του Στρούμαν μέσα απ΄ την περιοχή στο 89′, αφού ο Ρέινα έκανε απίστευτη απόκρουση στις καθυστερήσεις (με τη βοήθεια του δοκαριού) σε σουτ του Περότι που κόντραρε και άλλαξε πορεία.

Την ίδια στιγμή, η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία, εφόσον περάσει αύριο νικηφόρα από το «Φρίουλι», να αποσπαστεί δέκα βαθμούς στην κορυφή και να «καθαρίσει» και τον φετινό τίτλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε