Τρίτη, 17 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Η νέα εποχή του Champions League ξεκινάει με Μίλαν – Λίβερπουλ και δοκιμασίες για Ρεάλ, Μπάγερν και Γιουβέντους

Η νέα εποχή του Champions League ξεκινάει με Μίλαν – Λίβερπουλ και δοκιμασίες για Ρεάλ, Μπάγερν και Γιουβέντους
ΦΩΤΟ Reuters

Με σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκινάει το ανανεωμένο Champions League, με τους φίλους του ποδοσφαίρου να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα (17/9) στην τηλεόραση το ντέρμπι Μίλαν – Λίβερπουλ αλλά και τις πρεμιέρας των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους.

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις. Έξι παιχνίδια θα γίνουν σήμερα (17/9), έξι την Τετάρτη (18/9) και έξι την Πέμπτη (19/9).

Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Μίλαν με τη Λίβερπουλ στο Μιλάνο. Πρόκειται για δύο ομάδες με μεγάλη παράδοση που πρωταγωνίστησαν στον κορυφαίο τελικό του Champions League το 2005, όταν οι Άγγλοι είχαν επιστρέψει από το 3-0 του ημιχρόνου και είχαν κατακτήσει το τρόπαιο στα πέναλτι.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ενδιαφέρον έχει η πρεμιέρα της Ρεάλ Μαδρίτης του Εμπαπέ κόντρα στη Στουτγκάρδη στην Ισπανία, ο αγώνας της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στη Γερμανία, αλλά και η επιστροφή της Γιουβέντους στο Champions League, η οποία υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο Τορίνο.

Το πρόγραμμα της ημέρας (17/9):

19:45 Γιουβέντους – Αϊντχόφεν
19:45 Γιουνγκ Μπόις – Άστον Βίλα
22:00 Μπάγερν – Ντίναμο
22:00 Μίλαν – Λίβερπουλ
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη
22:00 Σπόρτινγκ – Λιλ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις