Παρασκευή, 5 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ (photos) – Στο 1,9 εκατ. ευρώ η χορηγία απ΄τον ΟΠΑΠ

Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ
Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ, ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με βασικό χορηγό τον ΟΠΑΠ έγινε η επίσημη παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ΑΕΚ για την σεζόν 2013-2014.

Στο πάνελ κάθισαν εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι Σούφερης Γιώργος (εκπρόσωπος Lancia), Δελεβάντε Μάριος (διευθυντής μάρκετινγκ Fujitsu), Μητρόπουλος Γιώργος (διεύθυνση μάρκετινγκ Puma), Ρόκκας Γιώργος (γενικός διευθυντής ΑΕΚ), Φελώνης Γρηγόρης (ΟΠΑΠ) και Ρόκκας Γιάννης (διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας ομίλους τράπεζας Πειραιώς).

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Από την πλευρά του τεχνικού τιμ και της Ερασιτεχνικής το “παρών” έδωσαν οι: Τραϊανός Δέλλας, Άκης Ζήκος, Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Δημητριάδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Κωνσταντίνος Κοτσάτος και Γιώργος Μελισσανίδης (γιος του Δημήτρη).

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές Μπρούνο Τσιρίλο, Ηλίας Βούρας, Δημήτρης Ανάκογλου, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Ζντράβκο Πόποβιτς, Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, Αλεσάντρε Ντακόλ, Μιχάλης Παυλής, Νίκος Γεωργέας.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Εκτός της κλασικής κίτρινης, οι άλλες δυο εμφανίσεις της ΑΕΚ είναι σε χρώμα μαύρο και θαλασσί.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ Γρηγόρης Φελώνης δήλωσε για την συμφωνία με την ΑΕΚ: “Πριν λίγες ημέρες κάναμε ΔΣ και αποφασίσαμε την υπογραφή συμφωνίας με την ΑΕΚ για χορηγία ύψους 1.9 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αποφασίσαμε πάντα με επιχειρηματικά κριτήρια”.

Απίστευτες ατάκες Μελισσανίδη: “Φοράνε φουρό! Αλβανικές κ…ς είναι αυτές”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε