Αθλητικά

Η νέα υπέροχη κίνηση του Αντετοκούνμπο – «Ντύνει» με δικά του έξοδα τον Φιλαθλητικό (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε ακόμα μία υπέροχη κίνηση, μιας και φρόντισε να κάνει δώρο στον Φιλαθλητικό τις εμφανίσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ των Μπακς έδειξε έμπρακτα ότι δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε, στηρίζοντας τον Φιλαθλητικό, στον οποίο κι έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα πριν ξεκινήσει το ονειρικό ταξίδι για το μαγικό κόσμο του NBA.

Συγκεκριμένα, οι φανέλες της ομάδας του Ζωγράφου για τη νέα σεζόν θα είναι χορηγία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Η Ένωση Φιλαθλητικού Α.Ο.Ζωγράφου ευχαριστεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο την Νike και την Οctagon Europe για την χορηγία ένδυσης στο σωματείο μας!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα.

anteto

 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα