Site icon NewsIT

Η Νικόλ Ελευθεριάδου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση: «Ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της αθλητικής μου καριέρας, ευχαριστώ Ολυμπιακέ»

21.08.2024 | 12:04
Η Νικόλ Ελευθεριάδου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση: «Ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της αθλητικής μου καριέρας, ευχαριστώ Ολυμπιακέ»

LEN WOMEN CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΟΣΦΠ

“Κρεμάει” το σκουφάκι της. Την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και το πόλο έκανε γνωστή η Νικόλ Ελευθεριάδου, λέγοντας ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Ολυμπιακό.

Με ανάρτησή της στα social media, η Νικόλ Ελευθεριάδου ανακοίνωσε την απόφασή της, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ολοκληρώνοντας έτσι την καριέρα της στο χώρο του πόλο.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου σταματά την καριέρα της σε ηλικία 26 ετών. Ως παίκτρια του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα Ελλάδας, τρία πρωταθλήματα Ευρώπης κι ένα Len Trophy. Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018.

Η ανάρτηση της Νικόλ Ελευθεριάδου:

“Κάποιες φορές οι λέξεις δεν αρκούν για να αποδώσουν μια ιστορία στην ολότητά της κι εγώ νιώθω πως ό,τι και να γράψω παρακάτω είναι αδύνατον να αντικατοπτρίσει όσα έζησα μαζί σας αυτά τα εννιά υπέροχα χρόνια.

Θυμάμαι σαν σήμερα, την ημέρα που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είχα μεγάλο άγχος κι άλλη τόση προσμονή για το νέο μου ξεκίνημα, όμως πώς να φανταζόμουν, ότι ήταν απλά η αρχή για ενα τόσο μεγάλο και όμορφο κεφάλαιο της ζωής μου.

Πώς θα μπορούσα να φανταστώ ότι ο τεράστιος αυτός σύλλογος – συνώνυμο του πάθους για τη νίκη και ακούραστος κυνηγός κορυφών, δεν θα μου χάριζε μόνο απίστευτες επιτυχίες, αλλά θα με διαμόρφωνε και ως άνθρωπο. Ότι θα με μάθαινε να διεκδικώ, να μην φοβάμαι και να μην θεωρώ τίποτα ακατόρθωτο.

Τώρα που ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της αθλητικής μου καριέρας, δεν τολμώ να φανταστώ πιο ιδανικό φινάλε. Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τον Ολυμπιακό και κυρίως το δικαίωμα να τον θεωρώ παντοτινή μου οικογένεια.

Η απόφαση να «κρεμάσω» το σκουφάκι μου είναι απολύτως συνειδητή και με βρίσκει πιο γεμάτη και πιο πλήρη από ποτέ. Γι’ αυτό και δεν κλαίω επειδή τελείωσε. Χαμογελάω επειδή συνέβη…

Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τον κ. Μιχάλη Κουντούρη για την πίστη του στο πρόσωπο μου, αλλα και για την άριστη συνεργασία μας. Ευχαριστώ πολύ όλους τους προπονητές μου, τους βοηθούς προπονητών, την team manager και τον φυσιοθεραπευτή μας καθόλη την διάρκεια των χρόνων αυτών. Όλοι τους με βοηθήσαν να φτάσω εκεί που ονειρευόμουν.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, ανήκει στις συμπαίκτριες μου. Μαζί δημιουργήσαμε αναμνήσεις ζωής και πανηγυρίσαμε κάθε τίτλο σε Ελλάδα και Ευρώπη! Είναι τρομερό το τι μπορεί να συμβεί όταν δέσει μια ομάδα.

Τέλος, θα ήθελα εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον κόσμο του Ολυμπιακού, από τον οποίο έχω εισπράξει τόση αγάπη. Ήσασταν πάντα εκεί κι έχετε όλοι μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ Ολυμπιακέ!”

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version