Site icon NewsIT

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 900.000 ευρώ για σχόλια κατά της διαιτησίας

11.10.2024 | 16:58
Η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 900.000 ευρώ για σχόλια κατά της διαιτησίας

Soccer Football - Premier League - Nottingham Forest v Fulham - The City Ground, Nottingham, Britain - September 28, 2024 General view of fans outside the stadium before the match REUTERS/Chris Radburn EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 900.000 ευρώ από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για αναρτήσεις στα social media, μετά τον περσινό αγώνα απέναντι στην Έβερτον. Έφεση θα γίνει από την ομάδα για την απόφαση.

Τσουχτερό πρόστιμο επιβλήθηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ από την FA (αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία), με τους «reds» να πρέπει να πληρώσουν 900.000 ευρώ, για μια ανακοίνωση που είχαν βγάλει την περασμένη σεζόν και στην οποία κατηγορούσαν τον διαιτητή του αγώνα με την Έβερτον.

Η Φόρεστ είχε εκφράσει με έντονο τρόπο τα παράπονα της, με την FA να τιμωρεί παραδειγματικά τον σύλλογο, καθώς θεώρησε πως η κίνηση αυτή είναι ανάρμοστη και δεν συνάδει με τους νόμους και τους κανόνες του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της η Νότιγχαμ Φόρεστ υποστήριξε πως θα ασκηθεί έφεση για την απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον σύλλογο έγινε προειδοποίηση πως σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι παρόμοιο θα υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version