Site icon NewsIT

Η Ουντινέζε ανέβαλε τη φιέστα της Γιουβέντους κι έκανε άλμα σωτηρίας

23.07.2020 | 22:47
Η Ουντινέζε ανέβαλε τη φιέστα της Γιουβέντους κι έκανε άλμα σωτηρίας

Soccer Football - Serie A - Udinese v Juventus - Dacia Arena, Udine, Italy - July 23, 2020 Udinese's Ilija Nestorovski celebrates scoring their first goal with teammates, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Jennifer Lorenzini

Μεγάλη ανατροπή έκανε η Ουντινέζε που επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους για την 35η αγωνιστική της Serie A, και καθυστέρησε έτσι τη φιέστα κατάκτηση του τίτλου για την “βέκια σινιόρα”, ενώ παράλληλα η ίδια απομακρύνθηκε 7 πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού.

Για ένα ημίχρονο η Γιουβέντους κρατούσε αυτό που ήθελε (προβάδισμα 1-0) στο «Φρίουλι» κόντρα στην Ουντινέζε κι ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει (και μαθηματικά) το 9ο συνεχόμενο σκουντέτο της.

Τα παιχνίδια ωστόσο, διαρκούν δύο ημίχρονα και η ομάδα του Ούντινε φρόντισε να «χαλάσει» τη γιορτή της «Μεγάλης Κυρίας», με μία εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Νεστορόφσκι με κεφαλιά στο 52′ και ο Φοφανά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έφεραν τα… πάνω κάτω στο ματς και το γκολ του Ντε Λιχτ από το 42′, δεν αποδείχθηκε εντέλει αρκετό για τη «Γιούβε».

Η Γιουβέντους, ούσα στο +6 από τη δεύτερη Αταλάντα, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A, θα χρειαστεί πλέον έναν βαθμό στον αγώνα της Κυριακής (26/07) με τη Σαμπντόρια, για να «σφραγίσει» (και) τον εφετινό τίτλο στην Ιταλία, ενώ οι η Ουντινέζε από την πλευρά της ανέβηκε στους 39 πόντους και χρειάζεται μόλις μία νίκη για να “σφραγίσει” και μαθηματικά την παραμονή της στην Serie A.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version