Δευτέρα, 26 Αυγ.
28oC Αθήνα

Η παρέα του Κάμπελ στο δρόμο της Εθνικής!

Η παρέα του Κάμπελ στο δρόμο της Εθνικής!

Η Κόστα Ρίκα είναι η ευχάριστη έκπληξη του Μουντιάλ αφού κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη από τον όμιλο του… θανάτου. Ο Πίντο έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που στηρίζει πολλά στην άμυνα αλλά και στους ταχύτατους επιθετικούς που διαθέτει. Δείτε το προφίλ της αντιπάλου της Ελλάδας στους “16”. Την Κυριακή στις 23.00 στο Ρεσίφε θα γίνει το ματς.

Πριν από την έναρξη του Μουντιάλ κανείς δεν έδινε πιθανότητες επιτυχίας στην Κόστα Ρίκα αφού είχε να αντιμετωπίσει την Ιταλία, την Αγγλία και την Ουρουγουάη. Κι όμως η παρέα του Κάμπελ κατάφερε με δύο νίκες κόντρα σε Ουρουγουάη και Ιταλία και την ισοπαλία με τους Άγγλους να πάρει ως πρώτη την πρόκριση στους “16”.

Την Κυριακή στις 23.00 η Κόστα Ρίκα θα δώσει μόλις το δεύτερο ματς της σε φάση των “16” μεγάλης διοργάνωσης. Το 1990 είχε καταφέρει να προκριθεί από τον όμιλο αλλά είχε ηττηθεί με 4-1 από την Τσεχοσλοβακία.

Αυτή είναι η 4η συμμετοχή της σε τελική φάση φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Πίντο στηρίζει πολλά στο ομαδικό πνεύμα και τη διάθεση όλων των παικτών για διάκριση. Το αστέρι της Κόστα Ρίκα είναι ο Τζόελ Κάμπελ που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ο Κάμπελ έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Ουρουγουάη στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης.

Ο Τζόελ Κάμπελ, ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Κέιλορ Νάβας που υπερασπίζεται την εστία της έκανε μαγική σεζόν στην Ισπανία με τη φανέλα της Λεβάντε. Ο Ζούνιορ Ντίαζ της Μάιντζ και ο Ρουίζ της Αϊντχόφεν είναι οι άλλοι δύο παίκτες που ξεχωρίζουν.

O Κέιλορ Νάβας, ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Μπράιαν Ρουίζ,  ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Κόστα Ρίκα δεν τρομάζει την Εθνική αλλά έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά της Ακτής Ελεφαντοστού. Δεν στηρίζονται στις ατομικές εξάρσεις όπως οι Ιβοριανοί και γι’ αυτό θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι της Κυριακής που θα γίνει στο Ρεσίφε.

Μουντιάλ 2014: Η απίστευτη αντίδραση του Παπασταθόπουλου στο πέναλτι Σαμαρά

Μουντιάλ 2014! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! Οι Έλληνες της Ν. Υόρκης τα… έκαψαν!

Μουντιάλ 2014: Ποια Ισπανία, ποια Αγγλία, ποια Ιταλία… οι Έλληνες!

Μουντιάλ 2014: Ο καλός SAMαρίτης και το κλάμα του Μπαρί…

Μουντιάλ 2014: Οι selfies της πρόκρισης στα… αποδυτήρια της χαράς!…

Μουντιάλ 2014: “Τρελάθηκε” και ο Τζόκοβιτς με την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε