Site icon NewsIT

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτύρεται και έβγαλε video με διαιτητικά λάθη μετά το 1-1 με την Μαγιόρκα στην πρεμιέρα της La Liga

19.08.2024 | 17:45
Η Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτύρεται και έβγαλε video με διαιτητικά λάθη μετά το 1-1 με την Μαγιόρκα στην πρεμιέρα της La Liga

Soccer Football - LaLiga - RCD Mallorca vs Real Madrid - Mallorca Son Moix Stadium, Palma de Mallorca, Spain - August 18, 2024 Real Madrid's Vinicius Junior in action with RCD Mallorca's Takuma Asano and Pablo Maffeo REUTERS/Nacho Doce

Έντονα παράπονα από την Ρεάλ Μαδρίτης, για την διαιτησία που είχε στην έδρα της Μαγιόρκα. Μια ημέρα μετά το 1-1 της πρεμιέρας στη La Liga, οι “μερένγκες” τα παρουσίασαν μέσω ενός video.

Μέσα από video που προβλήθηκε στο Real Madrid TV, η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε αρκετές διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση στην έδρα της Μαγιόρκα (1-1), με τις οποίες διαφωνεί.

Κάρτες που δεν δόθηκαν στους γηπεδούχους και πέναλτι που ζήτησε, εμφανίζονται στο video των μερένγκες, που διαμαρτύρονται για την διαιτησία που είχαν στο ματς για την πρώτη αγωνιστική στη La Liga.

Θυμίζουμε ότι παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Ροντρίγκο μόλις στο 13′, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μαγιόρκα, αφού ο Μουρίκι ισοφάρισε στο 53′ και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Μάλιστα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μεντί στο 90+7′.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version