Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλύτερη ομάδα της σεζόν, απουσίαζαν από τελετή της Χρυσής Μπάλας οι «μερένχες»

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλύτερη ομάδα της σεζόν, απουσίαζαν από τελετή της Χρυσής Μπάλας οι «μερένχες»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε η κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα της σεζόν 2023/24, με τους «μερένχες» ωστόσο να απουσιάζουν από το Παρίσι και την τελετή της Χρυσής Μπάλας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί την κορυφαία ομάδα του κόσμου για τη χρονιά 2023/24, με τους «μπλάνκος που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Champions League, να παίρνουν τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ωστόσο στην τελετή της Χρυσής Μπάλας, στην οποία βραβεύονται οι κορυφαίοι παίκτες, προπονητές, ομάδες και το καλύτερο γκολ της σεζόν, οι Μαδριλένοι δεν έδωσαν το παρών!

Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι η διοίκηση της Ρεάλ θεωρεί πως υπάρχει αδικία, αναφορικά με το νικητή και την ανάδειξη του παίκτη της σεζόν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα κανείς εκπρόσωπος του συλλόγου να μην παραβρεθεί στο Παρίσι.

Με λίγα λόγια η Ρεάλ μποϊκοτάρει με το δικό της τρόπο την τελετή!

Αξίζει να σημειωθεί πως στις γυναίκες, το αντίστοιχο βραβείο πήγε στην Μπαρτσελόνα, με σύσσωμες τις «μπλαουγκράνα» να ανεβαίνουν στη σκηνή για να πανηγυρίσουν με το δικό τους τρόπο το επίτευγμα τους.

Νωρίτερα το βραβείο για τον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή κατέληξε στα χέρια του Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν την τιμητική τους στη βραδιά. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις