Τετάρτη, 4 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Η Ρόμα σε επαφές με τον Κώστα Μανωλά σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Η Ρόμα σε επαφές με τον Κώστα Μανωλά σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο
APE

Σενάριο” επιστροφής του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο -και “ειδικό” στα μετεγγραφικά- Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ρόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Μανωλά για την επιστροφή του στο “Ολίμπικο”.

Ο 33χρονος Έλληνας αμυντικός το δεύτερο μέρος της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στη Serie A και συγκεκριμένα στη Σαλερνιτάντα, ενώ αυτή τη στιγμή δεν έχει ποδοσφαιρική στέγη.

Με τη φανέλα της Ρόμα, ο Κώστας Μανωλάς “έγραψε” σε μια πενταετία (2014-2019) τον αριθμό των 206 εμφανίσεων, σημειώνοντας και 8 γκολ. Μάλιστα, είχε για συμπαίκτη τον νυν προπονητή της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Η Νάπολι αγόρασε τον Μανωλά από τη Ρόμα για 36 εκατομμύρια ευρώ το 2019. Το καλοκαίρι του 2022 ο Έλληνας αμυντικός φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ακολούθησε η Σάρτζα στο Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Ρόμα φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Μανωλά συμβόλαιο ενός έτους έναντι 500.000 ευρώ.

Οι “τζαλορόσι” ανακοίνωσαν προ ημερών την απόκτηση του Μάριο Ερμόσο, ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως συμφώνησαν και με τον Ματς Χούμελς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις