Site icon NewsIT

Η Σιμόν Μπάιλς απαντάει στον Τραμπ: «Λατρεύω τη μαύρη δουλειά μου»

02.08.2024 | 14:37
Η Σιμόν Μπάιλς απαντάει στον Τραμπ: «Λατρεύω τη μαύρη δουλειά μου»

Η Σιμόν Μπάιλς γιόρτασε τον πρόσφατο της ολυμπιακό θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με μία διαδικτυακή επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Αμερικανίδα γυμνάστρια Σιμόν Μπάιλς, κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι – και το έκτο της καριέρας της – αποδεικνύοντας ότι είναι η απόλυτη «GOAT», δηλαδή η καλύτερη όλων των εποχών.

Το πρωί της Παρασκευής (02.08.2024) η Σιμόν Μπάιλς έγραψε στο Twitter (πλέον X):

«Λατρεύω τη μαύρη δουλειά μου». 


Η ανάρτηση της Μπάιλς αποτελεί ευθεία απάντηση στα σχόλια που έκανε ο Τραμπ την Τετάρτη, όταν μίλησε στο συνέδριο της Εθνικής Ένωσης Μαύρων Δημοσιογράφων.

Ο πρώην πρόεδρος είπε σε μια αίθουσα γεμάτη μαύρους δημοσιογράφους ότι οι μετανάστες παίρνουν «τις δουλειές των μαύρων».

Moderator asks Trump to explain what 'Black jobs' means after he mentions term  at NABJ conference

Κατά τη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης στο Σικάγο, ο Τραμπ έριξε σκιές για το αν η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις είναι όντως μαύρη.

«Τη γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό έμμεσα, άμεσα, πάρα πολύ» αναφώνησε ο Τραμπ. «Και ήταν πάντα ινδιάνικης καταγωγής και προωθούσε την ινδιάνικη κληρονομιά. Δεν ήξερα ότι ήταν μαύρη μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όταν έτυχε να γίνει μαύρη και τώρα θέλει να είναι γνωστή ως μαύρη. Οπότε δεν ξέρω, είναι Ινδή ή είναι Μαύρη;».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version