Site icon NewsIT

Η τιμωρία του Σάσα Ζβέρεφ για την επίθεση στον διαιτητή στο Ακαπούλκο

08.03.2022 | 09:32
Η τιμωρία του Σάσα Ζβέρεφ για την επίθεση στον διαιτητή στο Ακαπούλκο

Tennis - ATP 500 - Abierto Mexicano - The Fairmont Acapulco Princess, Acapulco, Mexico - February 22, 2022 Germany's Alexander Zverev arrives on court before his match against Jenson Brooksby of the U.S. REUTERS/Henry Romero

Ο Σάσα Ζβέρεφ είχε απαράδεκτη συμπεριφορά σε παιχνίδι διπλού στο τουρνουά του Ακαπούλκο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τη διοργάνωση.

Ο 24χρονος Γερμανός τενίστας, ο οποίος δεν φημίζεται για τον καλό χαρακτήρα του, είχε ξεσπάσει κατά του διαιτητή του αγώνα, χτυπώντας με μανία την καρέκλα του umpire με τη ρακέτα. 

Ο Ζβέρεφ κλήθηκε να πληρώσει 40.000, ωστόσο η υπόθεση πέρασε στη συνέχεια στην ATP, που κλήθηκε να αποφασίσει αν θα επιβαλλόταν επιπλέον ποινή στον παίκτη.

Ο Γερμανός τενίστας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό οκτώ εβδομάδων από το tour και πρόστιμο 25.000 δολαρίων, αλλά με αναστολή μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, όταν θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από το επεισόδιο στο Ακαπούλκο.

Η ποινή θα ισχύσει σε περίπτωση: 1. Αντιαθλητικής ή επιθετικής συμπεριφοράς απέναντι σε διαιτητή (ή επόπτη), αντίπαλο, θεατή ή άλλον άνθρωπο κατά τη διάρκεια ή στο τέλος ματς. 2. Λεκτικής ή σωματικής επίθεσης σε βάρος διαιτητή, αντιπάλου, θεατή ή άλλου ατόμου on court ή στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης.

Αν ο Ζβέρεφ δεν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τον επόμενο χρόνο, δεν θα τιμωρηθεί καθόλου για τις απαράδεκτες ενέργειες του στο Μεξικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version