Site icon NewsIT

Η Τράμπζονσπορ αποσύρεται από τη διεκδίκηση Λιβάγια

24.12.2020 | 21:02
Η Τράμπζονσπορ αποσύρεται από τη διεκδίκηση Λιβάγια

Ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του, την ώρα που ο Κροάτης φορ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Η Τράμπζονσπορ είναι μία από τις ομάδες που περιτριγυρίζουν αρκετό καιρό τον παίκτη της ΑΕΚ, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η τουρκική ομάδα απομακρύνεται από τη διεκδίκηση του.

Συγκεκριμένα, η τουρκική ιστοσελίδα “karadenizgazete.com.tr” υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως η Τράμπζονσπορ έκανε πίσω στην υπόθεση Λιβάγια, βλέποντας τον παίκτη να προβάλλει άλλες απαιτήσεις σε σύγκριση με τις αρχικές όσον αφορά στην πληρωμή του.

“Την ώρα που η Τράμπζονσπορ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον πολύ σημαντικό αγώνα που έχει με την Γαλατασαράι, παράλληλα συνεχίζει να διαπραγματεύεται με παίκτες που σκοπεύει να προσθέσει στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας για το φλερτ της Τράμπζονσπορ με τον Μάρκο Λιβάγια που δεν καταλήγει σε συμφωνία

Ένα απ’ αυτά τα ονόματα είναι ο Μάρκο Λιβάγια, που παίζει στην ΑΕΚ, όμως υπάρχει πρόβλημα στη μεταγραφή του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λιβάγια θέλει να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας, ειδικά σε νομισματικά θέματα.

Αν και υπάρχει γενική συμφωνία μαζί του, αποφασίστηκε η Τράμπζονσπορ αποφάσισε να αφήσει αυτή τη μεταγραφή στην άκρη. Παράλληλα, λέγεται πως και η Μπασακσεχίρ προσέφερε συμβόλαιο στον Λιβάγια, με τον Κροάτη επιθετικό να ζητά τώρα επιπλέον χρήματα απ’ την Τράμπζονσπορ”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version