Αθλητικά

Η τρομοκρατική επίθεση “χάλασε” τα σχέδια του Ομπράντοβιτς

Η τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας οδήγησε σε αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Φενέρμπατχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το παιχνίδι δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η Αστυνομία ζήτησε την αναβολή του για λόγους ασφαλείας. Οι Αρχές ενημέρωσαν την τουρκική ομοσπονδία πως αδυνατούν να διασφαλίσουν την ασφάλεια των αθλητών και των φιλάθλων που θα βρίσκονταν στο γήπεδο και έτσι η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να βρει νέα διαθέσιμη ημερομηνία, προκειμένου να ορίσει το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση, πάντως, θα πρέπει να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η Φενέρμπαχτσε θα ταξιδέψει σε δέκα μέρες στο Βερολίνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό τη Λαμποράλ Κούτσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα