Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Έντσο Μαρέσκα για νέο προπονητή

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Έντσο Μαρέσκα για νέο προπονητή

Η Τσέλσι ανακοίνωσε πως ο Έντσο Μαρέσκα θα είναι ο νέος προπονητή του συλλόγου, με τον ίδιο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους.

Εποχή Έντσο Μαρέσκα στην Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό πως ο Ιταλός θα είναι ο νέος τεχνικός του συλλόγου, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο διάρκειας με τους «μπλε».

Ανυπομονούμε να τον υποστηρίξουμε και το υπόλοιπο επιτελείο του στην εκπλήρωση τωνπροσδοκιών μας τα επόμενα χρόνια. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος προπονητής και ηγέτης που είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να βοηθήσει στην εκπλήρωση του οράματός μας και των ανταγωνιστικών στόχων μας για τον σύλλογο» αναφέρει η αγγλική ομάδα στην ανακοίνωση της.

Ο Μαρέσκα, o οποίος έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό (2009/10) από την πλευρά του ανέφερε:

«Το να ενταχθώ στην Τσέλσι, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, είναι ένα όνειρο για κάθε προπονητή. Γι’ αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με μια πολύ ταλαντούχα ομάδα παικτών και προσωπικού για να αναπτύξω μια ομάδα που θα συνεχίσει την παράδοση των επιτυχιών του συλλόγου και θα κάνει τους οπαδούς μας περήφανους».

Kάπως έτσι ο 44χρονος προπονητής θα διαδεχθεί τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Ο Μαρέσκα στο παρελθόν βρέθηκε στην ομάδα νέων της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ήταν βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας υπό τον Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/23.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις