Site icon NewsIT

Η Βέρντερ “σώθηκε”! Πήρε τo μπαράζ και παρέμεινε στη Bundesliga

06.07.2020 | 23:34
Η Βέρντερ “σώθηκε”! Πήρε τo μπαράζ και παρέμεινε στη Bundesliga

Soccer Football - Bundesliga Relegation Play-off Second Leg - 1. FC Heidenheim v Werder Bremen - Voith-Arena, Heidenheim, Germany - July 6, 2020 Werder Bremen's Ludwig Augustinsson celebrates scoring their second goal with teammates, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Kai Pfaffenbach/Pool DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video

Έστω και την τελευταία στιγμή, η Βέρντερ κατάφερε να.. ξυπνήσει από αυτό τον «εφιάλτη»! Η ομάδα της Βρέμης έφερε 2-2 στην έδρα της Χάιτενχαϊμ και με «προίκα» το 0-0 του πρώτου αγώνα βγήκε… θριαμβεύτρια από τα μπαράζ υποβιβασμού – προβιβασμού της Bundesliga, κερδίζοντας την παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Μετά από ένα ματς που κράτησε το ενδιαφέρον του μέχρι το σφύριγμα της λήξης, η Βέρντερ πήρε «σωτήριο» 2-2 στην έδρα της Χάιτενχαϊμ και έχοντας φέρει 0-0 στο πρώτο ματς της Βρέμης, πήρε το μπαράζ ανόδου υποβιβασμού και κέρδισε την παραμονή της στη Bundesliga.

Η Βέρντερ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3’ με τρομερή… αυτογκολάρα του Τέουερκοφ, με το 0-1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Η Χάιτενχαϊμ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 85’ με τον Κλέντιεστ και να δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στο φινάλε του αγώνα.

Τελικά, η ομάδας της Βρέμης «κλείδωσε» την παραμονή της στη Bundesliga στο 90+4, με τον Αουγκούστινσον να κάνει το 1-2. Οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με το δεύτερο τέρμα του Κλέντιεςτ στην αναμέτρηση (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι).

Τα γκολ της Βέρντερ…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version