Κυριακή, 20 Οκτ.
20oC Αθήνα

Η… ζωγραφιά της Λίβερπουλ και η “τεσσάρα” της Μπράγκα στον Περέιρα (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε την πρόκριση στους “8” του Europa League μετά και το 1-1 μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλη νίκη και πρόκριση της Μπράγκα με 4-1 επί της Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα, που αποβλήθηκε. Τα αποτελέσματα της βραδιάς και οι “8” ομάδες που συνεχίζουν…

Η Λίβερπουλ έφυγε με το 1-1 από την έδρα της  Γιουνάιτεντ και έχοντας νικήσει με 2-0 στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Η γκολάρα του Φελίπε Κοουτίνιο “σκότωσε” τη Μάντσεστερ  που είχε προηγηθεί με Μαρσιάλ.

 

Την πρόκρισή της στους “8”  -για δεύτερη φορά μετά τη σεζόν 2010-11 όταν έφτασε ως τον τελικό του Europa League- πανηγύρισε η Μπράγκα, η οποία ανέτρεψε το σκορ του πρώτου ματς και με το εμφατικό 4-1 επί της Φενέρμπαχτσε πέταξε έξω την ομάδα του Βίτορ Περέιρα!

 

 

 

 

Να αναφέρουμε πως ο Βίτορ Περέιρα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε μια φάση και είδε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μπράγκα με την Φενέρμπαχτσε από την εξέδρα!

 

Μετά τη νίκη στη Βεστφαλία με 3-0, η Ντόρτμουντ επικράτησε και στο Λονδίνο της Τότεναμ (2-1), “σφραγίζοντας” την πρόκριση στους “8” του Europa League.

 

 

H Σεβίλλη καθάρισε την πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία από το ημίχρονο (3-0), με την κάτοχο του Europa League να “κλείνει” θέση για τα προημιτελικά με στόχο το τρίτο διαδοχικό τρόπαιο στη διοργάνωση.

 

 

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στην Άντερλεχτ επικρατώντας (και) στο Βέλγιο (0-1) και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι “8” ομάδες του Europa League:

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Σεβίλλη (Ισπανία)
Ντόρτμουντ (Γερμανία)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε