Site icon NewsIT

Ηγετική ομιλία Τάσου Μπακασέτα στους παίκτες της Εθνικής Ελπίδων για το ματς με Κροατία: Τέτοια παιχνίδια θα τα θυμάστε για όλη την ζωή σας

15.10.2024 | 19:08
Ηγετική ομιλία Τάσου Μπακασέτα στους παίκτες της Εθνικής Ελπίδων για το ματς με Κροατία: Τέτοια παιχνίδια θα τα θυμάστε για όλη την ζωή σας

UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Εθνική Ελπίδων έχει “τελικό” στην έδρα της Κροατία, προκειμένου για να προκριθεί στα τελικά του Euro U21 και ο Τάσος Μπακασέτας θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών.

Λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία, ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, Τάσος Μπακασέτας, έβγαλε ηγετική ομιλία στους παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη, μέσω βιντεοκλήσης και τόνισε πως θα πρέπει να έχουν εγωισμό και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους.

“Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Είμαι σίγουρος πως όλοι είστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Ιδιαίτερα αυτοί που ξεκινάνε. Νευριασμένοι όσοι δεν παίζουν, όμως είναι τέτοια η σημασία αυτού του παιχνιδιού που είστε όλοι πολύ σημαντικοί για αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και αυτοί που είναι στον πάγκο με τη θέληση τους μπορούν να δώσουν πολλά στην ομάδα.

Θεωρώ πραγματικά πως είστε μια πολύ καλή φουρνιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών γιατί δεν σαν λείπει τίποτα. Πολλοί από εσάς έχουν παραστάσεις με τις ομάδες τους, έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια και υπάρχει αρκετό ταλέντο. Τη διαφορά την κάνει η θέληση στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, η συγκέντρωση που θα έχετε και το πόσο αποφασιστικοί θα είστε.

Με την εμπειρία μου μπορώ να σας πω πως αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Και ας είναι με την Ελπίδων θα τα θυμάστε για όλη την ζωή σας. Είμαι σίγουρος πως είσαστε μια παρέα, υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα σας και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο καθένας από εσάς πρέπει να σκεφτεί πως σήμερα θα κάνει το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του. Όταν το καταφέρετε αυτό και βάλετε στον εαυτό σας να πιάσει τα πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης μπορείτε να κερδίσετε οποιαδήποτε ομάδα, γιατί δεν σας λείπει τίποτα. Να είστε όλοι καλά. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Είμαστε μαζί σας” ανέφερε ο Τάσος Μπακασέτας.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη δοκιμάζεται στην έδρα της Κροατίας για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών (19.00) και αναζητά μόνο τη νίκη. Διότι με ενδεχόμενο τρίποντο, θα τερματίσει 2η στον 7ο όμιλο και θα προκριθεί στα τελικά του Euro u21.

Οι έξι καλύτερες δεύτερες ομάδες από τους εννιά ομίλους θα προκριθούν και βάσει των μέχρι τώρα κατατάξεων, υπάρχουν Εθνικές που δεν μπορούν να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τους 20 πόντους που θα έχει η Ελλάδα αν νικήσει την “χρβάτσκα”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version