Σάββατο, 20 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ημέρα Πογιέτ και Κυπέλλου στην ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Ένωση έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Skoda Ξάνθης(15:30, OTE Sport 3), σε μια ημέρα που απασχολεί ακόμα περισσότερο η άφιξη του Γκουστάβο Πογιέτ στην Ελλάδα, εκεί όπου θα γίνουν οι τελικές κουβέντες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Κιτρινόμαυρη… ημέρα η Τετάρτη, αφού πέραν του αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια, υπάρχει και η προγραμματισμένη άφιξη του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα σήμερα για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ένωσης, εκεί όπου πέρα από το συμβόλαιο του, πιθανότατα θα πέσει στο.. τραπέζι και η μετεγγραφική ενίσχυση που μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο.

Τον Πογιέτ θα υποδεχθεί ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ενώ οι δυο άντρες αναμένεται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ΑΕΚ στην έδρα της Ξάνθης για το Κύπελλο Ελλάδας, εκεί όπου θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας -για δεύτερο σερί ματς- ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς λείπει ο τιμωρημένος Μάνταλος, ενώ οι Αραβίδης και Ανάκογλου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Έτσι, την… πόρτα της αρχικής ενδεκάδας χτυπούν οι Μπουονανότε και Κρισάντους, χωρίς να αποκλείονται και άλλες αλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε