Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ιμπραΐμοβιτς: Η κορυφαία 11άδα και η ατάκα για Μαραντόνα

Ιμπραΐμοβιτς: Η κορυφαία 11άδα και η ατάκα για Μαραντόνα
ΑΠΕ

Το τελευταία διάστημα βλέπουμε πολλές… κορυφαίες ποδοσφαιρικές ενδεκάδες. Από Ομοσπονδίες, εφημερίδες και σάιτ, μέχρι και παίκτες. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέλεξε τη δική “best team” και μάλιστα έριξε… επική ατάκα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις. Τις περισσότερες φορές είναι πρώτα ο ίδιος, μετά ο Ρονάλντο, μετά το… χάος και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αυτή τη φορά όμως, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σηκώθηκε από το «θρόνο» που κάθεται, για να τον αφήσει στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μιλώντας στη «Gazzetta dello Sport», ο 39χρονος Σουηδός επέλεξε τη δική του ιδανική ενδεκάδα, τονίζοντας πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ο πιο δυνατός όλων.

«Τέρμα ο Μπουφόν, ο πιο δυνατος. Δεξιός μπακ το Μάξγουελ, φίλος μου. Μετά βάζουμε τα τέρατα, Νέστα και Καναβάρο για κεντρικούς αμυντικούς. Ο Φάμπιο με πήγε στη Νάπολη με σκούτερ, είναι τρελός. Εγώ όμως πιο πολύ. Μάικον δεξιός μπακ. Μετά Νέντβεντ, νούμερο ένα. Με βοήθησε περισσότερο από όλους να βελτιωθώ, τόσο εγκεφαλικά όσο κι αγωνιστικά. Μετά Βιεϊρά και Τσάβι. Μπορώ να βάλω και άλλους παίκτες, που δεν έχω παίξει μαζί; Καλύτερα Καφού δεξιός μπακ. Μετά η επίθεση είναι εύκολη. Ζιντάν, Ρονάλντο το φαινόμενο που είναι και ίνδαλμά μου. Και Μαραντόνα γιατί είναι ο πιο δυνατός όλων. Ναι αυτός ήταν πιο δυνατός ακόμη κι από μένα.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Ζλάταν αναφέρθηκε και στη νοοτροπία του: «Η νίκη είναι το ναρκωτικό μου. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά όταν είμαι στο γήπεδο πρέπει να κερδίζω. Με κάθε κόστος. Ναι, το ποσοστό νικών μου στις προπονήσεις φτάνει στο 95%. Όταν χάνω φαίνεται, αλλά δεν συμβαίνει συχνά να χάνω. Πριν από έξι μήνες οι παίκτες ίσως να ήταν ευχαριστημένοι, αντίθετα τώρα ήταν όλοι θυμωμένοι. Έτσι πρέπει να είναι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις