Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ιντεγε: Προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά! Θέλουμε… Ευρώπη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μπράουν Ιντέγε προστέθηκε στις φωνές αυτών που δεν επιθυμούν το Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Με δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι θέλει να συνεχίσουν οι ελληνικές ομάδες και ο Ολυμπιακός να παίζουν στην Ευρώπη.

Διαβάστε τι είπε:

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Η σεζόν δεν έχει φθάσει ακόμα στο τέλος. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να αισθανθούμε έτσι, γιατί είμαστε πρωταθλητές. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε πάντα στην έδρα μας. Έχουμε κίνητρο γιατί κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Πρέπει να το κερδίσουμε γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει η σεζόν. Το ότι ο αντίπαλος έχει υποβιβαστεί δεν σημαίνει κάτι, εμείς πρέπει πάντα να δίνουμε το 100% και να κερδίζουμε κάθε ματς».

Για το αν το απόλυτο των νικών εντός έδρας, είναι ένα έξτρα κίνητρο: «Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Τα έχουμε πάει ήδη πάρα πολύ καλά και αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως μέχρι τώρα, θα καταφέρουμε να το πετύχουμε».

Για τη ματαίωση του Κυπέλλου και την πιθανότητα αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Αυτό είναι κάτι που το συζητάμε με τους συμπαίκτες μου. Δεν είναι μια ωραία κατάσταση αυτό που ζούμε τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως ελπίζουμε και προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά γιατί κι εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη».

Για τον απολογισμό του από την πρώτη σεζόν στον Ολυμπιακό: «Ήταν μια μέτρια σεζόν για μένα. Έχουμε ακόμη κάποια ματς ακόμη ως το τέλος και ελπίζω από την επόμενη σεζόν να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σαν ομάδα και εγώ να τα πάω ακόμη καλύτερα».

Για το ποιο φετινό του γκολ ξεχωρίζει φέτος: «Αυτό που πέτυχα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ για μένα, την ομάδα αλλά και τους οπαδούς μας. Ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω σε αυτό το ματς και για αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου».

Για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σίλβα: «Ο κ. Σίλβα σημαίνει πολλά για μένα. Με γνώριζε, ήξερε τον χαρακτήρα μου αλλά και τι μπορώ να προσφέρω στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεργαστούμε στον Ολυμπιακό και την ερχόμενη σεζόν και να προσφέρουμε περισσότερες επιτυχίες στην ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε