Site icon NewsIT

Ηρακλής – ΑΕΛ: Ο Ρέντζας “υπέγραψε” την ισοπαλία

28.01.2017 | 17:02
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν! Με τον Βασίλη Ρέντζα να πετυχαίνει και τα δύο γκολ, Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Λαρισαίος αμυντικός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 10΄, όμως ήταν ο ίδιος που ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 43΄ για τον “Γηραιό” ο οποίος παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (9 β.) και με παιχνίδι λιγότερο . Απ’ την μεριά τους, οι “βυσσινί” ανέβηκαν στους 16 βαθμούς, αλλά παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της Superleague.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι έχοντας τη ψυχολογία στα ύψη από τη μεσοβδόμαδη νίκη του στη Βέροια, προσπάθησε από νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ. Τελικά, όχι μόνο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της ΑΕΛ, αλλά δέχτηκε και γκολ.

Στο 10′ ο Ρέντζας πήρε την μπάλα από τον Σαραμαντά και πλάσαρε από πλάγια θέση τον Χουάντερσον, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Ηρακλή, ο οποίος περίμενε σέντρα.

Μετά το γκολ, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν στροφές, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Πήραν πολλά μέτρα στο γήπεδο, “κλείνοντας” τους “βυσσινί” στα καρέ τους, με την υπεροχή τους να καρποφορεί στο 43′. Ο Ρέντζας, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-1. Δύο φορές σκόραρε ο παίκτης της ΑΕΛ, μία στην εστία του Ηρακλή και μία σ’ αυτή της ομάδας του.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση στην επανάληψη, πιέζοντας για το γκολ, βάζοντας μάλιστα και τον Περόνε -που στο ζέσταμα είχε κάποιες ενοχλήσεις- στο παιχνίδι. Στο 71′ απώλεσαν μοναδική ευκαιρία για να φτάσουν στη νίκη. Μετά από άστοχη έξοδο του Θεοδωρόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Στάμου που από τα δύο μέτρα και σε κενή εστία, την έστειλε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

Πέρα από κάποιες αντεπιθέσεις των παικτών της ΑΕΛ, οι παίκτες του Ηρακλή είχαν μεταφέρει το παιχνίδι στην περιοχή των “βυσσινί” και στο 86′ έχασαν νέα απίστευτη ευκαιρία, την τελευταία του ματς. Ο Λεοζίνιο βρήκε με κάθετη τον αμαρκάριστο -και σε θέση οφσάιντ- Πασά, αλλά το πλασέ του μπροστά στον Θεοδωρόπουλο, πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version