Site icon NewsIT

Ηρακλής – Κέρκυρα: Μηδέν στα γκολ! Μηδέν και στο θέαμα

01.02.2017 | 19:32
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και την Κέρκυρα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Super League, στο Καυτανζόγλειο.

Το παιχνίδι είχε πολύ λίγες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, γι’ αυτό και απουσίασε απ’ αυτό το γκολ.

Οι ομάδες ήταν νευρικές και μακριά από ποιοτικές κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Στο 33ο λεπτό το σουτ του Λεοζίνιο μπλόκαρε ο Κουτζοβασίλης, λίγο αργότερα ο Γεωργίου ξεπέρασε τους αμυντικούς του Ηρακλή, ωστόσο ο Χουάντερσον απέκρουσε.

Πιο δραστήριος φάνηκε ο «Γηραιός» στο δεύτερο μέρος. Δημιούργησε δύο ευκαιρίες με τον Κούρο, αλλά δεν βρήκε στόχο. Αρχικά, στο 54΄, την όμορφη κεφαλιά του 23χρονου αμυντικού εξουδετέρωσε ο Κουτζαβασίλης, ενώ στο 59΄ την «βολίδα» του έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 61΄ ο Λεοζίνιο, μόνος απέναντι στον Κουτζαβασίλη, έστειλε την μπάλα αουτ, ενώ στο 80΄ η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Επστάιν. Ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή πέρασε τον Τζανετόπουλο, σούταρε, αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε την μπάλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κούρος, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης, Γροντής, Λεοζίνιο (69΄ Πασάς), Μοντέιρο (86΄ Λουκίνας), Περόνε (74΄ Μπαστακός)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης (42΄ Ντιμιτρόφσκι), Γεωργίου (72΄ Επστάιν), Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας (82΄ Ντιόγκο), Νίκιτς, Τουράμ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version