Site icon NewsIT

Ιρλανδία – Αγγλία 0-2 για τον όμιλο της εθνικής ποδοσφαίρου στο Nations League

07.09.2024 | 21:05
Ιρλανδία – Αγγλία 0-2 για τον όμιλο της εθνικής ποδοσφαίρου στο Nations League

Soccer Football - Nations League - League B - Group 2 - Republic of Ireland v England - Aviva Stadium, Dublin, Ireland - September 7, 2024 England's Jack Grealish celebrates scoring their second goal REUTERS/Damien Eagers

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Αγγλία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ιρλανδίας (0-2) και μπήκε με το… δεξί στο Nations League, σε ματς για τον όμιλο της Εθνικής ποδοσφαίρου.

Με το… δεξί μπήκε η Αγγλία στη φετινή έκδοση του Nations League. Στο ντεμπούτο του Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο τους, τα “τρία λιοντάρια” έκαναν τη… δουλειά μέσα στο Δουβλίνο, επικρατώντας της Ιρλανδίας με , για την πρώτη αγωνιστική στον 2ο όμιλο της League B.

Η Αγγλία είχε τον έλεγχο του αγώνα, απειλήθηκε ελάχιστα και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Ντέκλαν Ράις (11′) και Τζακ Γκρίλις (26′). Δυο ποδοσφαιριστές που επέλεξαν να αγωνίζονται με την εθνική Αγγλίας, αντί να φορέσουν το εθνόσημο της Ιρλανδίας, από την οποία και κατάγονται.

Η βαθμολογία στο 2ο όμιλο της League B

Αγγλία 3 βαθμοί

Ελλάδα –

Φινλανδία –

Ιρλανδία 0

«Πάρτι» της Γεωργίας με Τσεχία, εύκολες νίκες για Αρμενία, Μολδαβία

Με με το μεγάλο της «αστέρι», Κβίτσχα Κβαρατσχέλια, σε μεγάλη βραδιά (γκολ και ασίστ), η Γεωργία έκανε «πάρτι» στην Τιφλίδα απέναντι στην αγνώριστη Τσεχία, διαλύοντάς την με 4-1 στο πλαίσιο του Α΄ ομίλου της League B’.

Τρία γκολ μέσα σε 14 λεπτά στο β΄ μέρος πέτυχε η ομάδα του Ναιόλ, η οποία πήρε από νωρίς προβάδισμα για την πρωτιά του γκρουπ.

Άνετη επικράτηση και για την Αρμενία στον Δ΄ όμιλο της League C. Η ομάδα του Πετράκοφ επιβλήθηκε με 4-1 της Λετονίας, σε παιχνίδι με δύο αυτογκόλ (ένα για κάθε ομάδα), που επί της ουσίας κρίθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους μετά το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Μολβαδία στο Κισινάου να «καθαρίσει» το παιχνίδι του Β’ ομίλου της League D με τη Μάλτα (2-0), B.

Τα Νησιά Φαρόε πήραν βαθμό από τη Β. Μακεδονία

Δύο πέναλτι καθόρισαν την τύχη του πρώτου αγώνα του 4ου ομίλου της League C του Nations League, ανάμεσα στα Νησιά Φαρόε και στη Βόρεια Μακεδονία.

Το τελικό 1-1 της αναμέτρησης στο Τόρσχβαν «σφραγίστηκε» με το πέναλτι του Ντάβιντσεν στο 9′, που έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (49′) οι «φιλοξενούμενοι» ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο (από την άσπρη βούλα) με τον Μπάρντι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version