Site icon NewsIT

Ιρλανδία – Σουηδία: Γκολ, αυτογκόλ και ξύλο στους Σουηδούς!

13.06.2016 | 20:53
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Σκόραραν... μόνο οι Ιρλανδοί και το ματς με τη Σουηδία έληξε ισόπαλο 1-1. Το αυτογκόλ του Κλαρκ "λύτρωσε" τους Σουηδούς, οι οποίοι όμως περίμεναν περισσότερα από αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν βοήθησαν αρκετά και τον Ιμπραΐμοβιτς μπροστά. 

H Ιρλανδία έπαιξε σκληρά και ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πιέζοντας πολύ για το γκολ. Εφτασε πολύ κοντά σε αυτό στο 32′. Τότε, στο σουτ του Χέντρικ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Αυτή ήταν η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου κατά τη διάρκεια του οποίου οι Σουηδοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν… Στο 39′ δοκίμασε το πόδι του ο Ιμπραΐμοβιτς, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ στο πλασέ του.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ιρλανδία βρήκε δίχτυα. Στο 48′ ο Κόουλμαν ντρίμπλαρε τον Φόρσμπεργκ, έσκαψε την μπάλα και ο Χούλαχαν με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-0.

 

Αυτό το γκολ, μάλλον ξύπνησε τη Σουηδία, η οποία δύο λεπτά μετά είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση… Στο κακό σουτ του Κλαρκ μέσα στην περιοχή, ο Ράντολφ έδιωξε δύσκολα και στην επαναφορά ο Φόρσμπεργκ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 60′ στο μονοκόμματο πλασέ του Ιμπραΐμοβιτς, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 71′ ήρθε το γκολ, δηλαδή το αυτογκόλ… Ο Γκουιντέτι άφησε στον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έκανε τη σέντρα κι ο Κλαρκ άθελά του, έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 1-1.

 

Οι Ιρλανδοί έγιναν ακόμη πιο σκληροί στο παιχνίδι τους και στα μαρκαρίσματά τους, γεγονός που εκνεύρισε τους Σουηδούς…

To “παίκτης ή μπάλα” ήταν μέρος του παιχνιδιού τους! 
 

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ράντολφ, Κόουλμαν, Ο’Σέι, Κλαρκ, Μπρέιντι, Γουίλαν, ΜακΚάρθι (85′ ΜακΓκίτι), Χέντρικ, Χούλαχαν (78′ Ρόμπι Κιν), Γουόλτερς (63′ ΜακΚλιν), Λονγκ.
ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Λούστιγκ (45′ Έρικ Γιόχανσον), Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Μάρτιν Όλσον, Λεβίτσκι (86′ Έκνταλ), Σέλστρεμ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Μπεργκ (59′ Γκουιντέτι), Ιμπραΐμοβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version