Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ισοπαλία, αποβολές κι ο Πανιώνιος “αγκαλιά” με την πέμπτη θέση

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πανιώνιος και ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχαν από ένα γκολ και πήραν και από ένα βαθμό στη μεταξύ τους ισοπαλία για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αμφότερες οι ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Το live του αγώνα

Ο Πανιώνιος είναι πια πολύ κοντά στην πιθανότητα να τερματίσει πέμπτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος… Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ανοιχτό παιχνίδι που έγινε στα Ιωάννινα.

Στην αρχή της αναμέτρησης ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι. Στο 6′ ο Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπακασέτα, αλλά ο Τζήλος έδειξε “παίζετε”. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23′ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ιλιτς η μπάλα πέρασε από τον Κόρμπκαι κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη.

Οι Ηπειρώτες είχαν τον έλεγχο στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο αλλά και ως τα μέσα του δεύτερου. Μάλιστα, στο 67′ ο Καρανίκας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ναδάλες έπιασε το πλασέ πάνω στην κίνηση και έστειλε την μπάλα άουτ σε μια ευκαιρία για το 2-0.

Ο Πανιώνιος σταδιακά ανέβαινε και πήρε… φόρα για την ισοφάριση μετά τις αποβολές.

Στο 76′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μανιάς που αντέδρασε όταν ο Ανσαριφάρντ ζήτησε κακώς πέναλτι και στο 78′ ο Ρισβάνης είδε δεύτερη κίτρινη σε φάουλ που έκανε στον Ναδάλες.

Στο 84΄, έπειτα από φάση διαρκείας και σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Μπακασέτας επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο ελεύθερος Καραμάνος από κοντά πλάσαρε εύστoχα για το 1-1.

Στο 92′ ο Ανσαριφάρντ πάσαρε στον σκόρερ του Πανιωνίου που βγήκε τετ α τετ με τον Περιστερίδη, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Καρανίκας, Λίλα, Μιχαήλ, Ναδάλες (90′ Γιάκος), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Ίλιτς (90′ Ηλιάδης), Μανιάς.

Πανιώνιος: Διούδης, Β. Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμος, Σιώπης (64′ Χαλκιαδάκης), Καθάριος (59′ Τζανδάρης), Μασούρας (46′ Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας, Καραμάνος.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε