Site icon NewsIT

Ισοπαλία με κερδισμένο τον… ουραγό Πλατανιά

05.10.2015 | 21:33
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ματς έληξε ισόπαλο (1-1), αλλά κερδισμένος υπήρχε και αυτός είναι ο Πλατανιάς που κατάφερε να φύγει με το βαθμό από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε το live.

Επειτα από δύο γρήγορα γκολ, ένα για κάθε ομάδα ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο έπεσε κατακόρυφα και η εικόνα του παιχνιδιού άρχισε να αλλάζει και πάλι προς το καλύτερο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Στο 6ο λεπτό είχε ήδη ανοίξει το σκορ. Ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα όταν ο Γιάννου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Λούι. Η απάντηση του Πλατανιά ήταν γρήγορη… Στο 13′ ο Γιακουμάκης έκανε τη σέντρα και ο Μιλούνοβιτς από το κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Θεοδωρόπουλο.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε άμεσα και… το παιχνίδι απέκτησε και πάλι ζωή στο 35′ όταν ο Πλατανιάς ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Σανκαρέ (η φάση δεν είναι καθαρή).

Οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια και μπήκαν πιο ζωηρές στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας αμφότερες καλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 55′ σωστά ακυρώθηκε γκολ του Μάσα ως οφσάιντ (ήταν ο Σανκαρέ) και στο 70′ οι γηπεδούχοι πλησίασαν και πάλι το γκολ, όταν από την κεφαλιά του Σανκαρέ η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, άλλαξε πορεία, αλλά το πλασέ του Γιάννου δεν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του καθώς ο Σωτηρίου ενστικτωδώς απέκρουσε.

Οκτώ λεπτά μετά είχαμε νέο δοκάρι, όταν σε επικίνδυνο σουτ του Στανισάβλιεβιτς, έδιωξε με τα πόδια ο Θεοδωρόπουλος.
Ο Γιάννου έφτασε ξανά στο γκολ στο 85′, αλλά η σκαστή κεφαλιά που επιχείρησε μέσα από την περιοχή και ύστερα από γύρισμα του Τσοκάνη, έστειλε άουτ την μπάλα

Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (46′ Χαμντανί), Τορμένα (79′ Τσοκάνης), Μάσα, Φούντας (46′ Φερνάντες), Σκουρτάι, Γιάννου
Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Μουνάφο (63΄Στανισάβλιεβιτς), Γκνιάτιτς (80′ Μαχαμάτ), Μιλούνοβιτς, Μενδρινός, Ντίνας, Γιακουμάκης (46′ Ράμος)

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version