Πέμπτη, 25 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο! Μοιράστηκαν βαθμούς Ηρακλής και Βέροια

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague και έχασε μία τεράστια ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις των πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη. 

 Αντίθετα, λίγο έλειψε να φύγουν με άδεια χέρια, καθώς ο Ηρακλής έχασε μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά.

Ο αγώνας:

H Βέροια ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος, κλείνοντας εξαρχής στα καρέ του τον Ηρακλή, ο οποίος ήταν εκτός κλίματος αγώνα. Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 9′, όταν και άνοιξαν το σκορ με τον Ανάκογλου. Ο Γιουσούφ έκανε το γύρισμα και ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας βρήκε δίχτυα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνέχισε να “σφυροκοπεί” την άμυνα του Ηρακλή, δίχως όμως να καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα της. Αντίθετα, ο Ηρακλής ευτύχησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στην πρώτη του τελική προσπάθεια. Ο Βέλλιος νίκησε τον Καντιμοίρη στον αέρα και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Το γκολ αυτό, όχι μόνο δεν έδωσε… φτερά στους παίκτες του Ηρακλή, αλλά πείσμωσε αυτούς της Βέροιας, οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 38′ ο Γιουσούφ μπήκε στην περιοχή του Ηρακλή από τα αριστερά, έκανε το σουτ, αλλά απέκρουσε εξαιρετικά ο Χουάντερσον, ενώ στο 45′ ο Μαγιέφσκι σούταρε δυνατά, με τον Χουάντερσον να διώχνει με τις γροθιές.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν παρόμοια μ’ αυτή του πρώτου, με τις δύο ομάδες να “χορεύουν” στη βροχή. Ο Ηρακλής έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 75′, με τον Ιντζόγλου να κάνει ένα εξαιρετικό σουτ και τον Καντιμοίρη να αποκρούει εντυπωσιακά στη γωνία του.

Η Βέροια απάντησε στην ευκαιρία του Ηρακλή με τον Ναζλίδη να αδυνατεί κάνει το 2-1 από πλεονεκτική θέση στο 83′. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα άνηκε στον Ηρακλή και ήταν μάλιστα τεράστια. Ο Ρομάνο έκανε την κεφαλιά και εκείνη βρήκε το δοκάρι του Καντιμοίρη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου (87′ Περόνε), Τσότρας, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μοντέιρο (46′ Λουκίνας), Λεοζίνιο (78′ Ρομάνο), Βέλλιος.

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μπράβο, Γιαννούλης, Αραγονές, Μαραγκός, Σιόντης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Γιουσούφ (80′ Αμπντούν), Ανάκογλου (90’+1′ Πούγγουρας), Καϊκούτ (73′ Ναζλίδης).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε