Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ισόπαλοι ΑΕΚ και Ηρακλής… σε γήπεδο “πισίνα”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ηρακλής και η ΑΕΚ πήραν από ένα βαθμό στο “Καυτανζόγλειο”. Ο αγώνας που διεξήχθη υπό δύσκολες συνθήκες έληξε 1-1.

Το live του αγώνα

Η έντονη βροχή και το γήπεδο – “πισίνα” δυσκόλεψε πολύ και τις δύο ομάδες! Ωστόσο, η μία τους ταλαιπωρία τελείωσε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η βροχή σταμάτησε και οι παίκτες και των δύο ομάδων μπόρεσαν να κάνουν… παιχνίδι.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες στο πρώτο μέρος και οι ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν μέσα από τις στημένες φάσεις… Στο 6′ ο Μοντέιρο επιχείρησε μακρινό σουτ και ο Μπαρόχα μάζεψε την μπάλα, ενώ στο 21′ ο Έλντερ Μπαρμπόζα σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Περνίς μπλόκαρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο παρέμεινε βαρύ, αλλά σταμάτησε τουλάχιστον η βροχή και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν ένα εμπόδιο λιγότερο…

Στο 47′ η κεφαλιά του Μπαρτολίνι έστειλε την μπάλα άουτ λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μπαρόχα, ενώ στο 49′ ο Ηρακλής ζήτησε την αποβολή του Βάργκας επειδή αυτός έπεσε και με τα δύο πάνω στον Μοντέιρο.
Λίγο αργότερα ο Μπαρόχα έκανε εκπληκτική επέμβαση. Στο 52′ σε σουτ του Βέλλιου μέσα από την περιοχή ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μπλόκαρει χωρίς να έχει οπτική επαφή, καθώς είχε πολλά σώματα μπροστά του.

Στο 74ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Υστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Άρθο πήρε την πρώτη κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στον Βέλλιο και με κεφαλιά ο Πέκχαρτ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 79′ έπειτα από  κόντρες ο Ζιαμπάρης πεσμένος στο έδαφος έκανε την προβολή και ο Μπαρόχα δεν μπόρεσε να σώσει την μπάλα. Η μπάλα του έφυγε μέσα απ’ τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά ο Πέκχαρτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ…

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Μοντέιρο (Λουκίνας 81′), Μπουλούτ(Περόνε 60′) , Ρομάνο(Λεοζίνιο 60′), Βέλλιος.
ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόζα (Λαμπρόπουλος 65′), Βάργκας (Τζεμπούρ 58′), Πέκχαρτ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε