Site icon NewsIT

Ισπανία – Αγγλία: Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων για τον τελικό του Euro 2024

14.07.2024 | 20:59
Ισπανία – Αγγλία: Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων για τον τελικό του Euro 2024

Soccer Football - Euro 2024 - Final - Spain v England - Berlin Olympiastadion, Berlin, Germany - July 14, 2024 Spain's Fermin Lopez, Pedri, Lamine Yamal and teammates on the pitch before the match REUTERS/Kai Pfaffenbach

Ισπανία και Αγγλία είναι πανέτοιμες για τον τελικό του Euro 2024, με τους τεχνικούς των δυο ομάδων να ανακοινώνουν τις ενδεκάδες των φιναλίστ.

Γνωστή έγινε η εντεκάδα της Ισπανίας και της Αγγλίας για τον μεγάλο τελικό του Euro 2024, που θα γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στην ενδεκάδα της Ισπανίας, καθώς οι μόνες αλλαγές σε σχέση με τον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία είναι οι επιστροφές των Ντάνι Καρβαχάλ και Ρόμπιν Λε Νορμάν στο βασικό σχήμα (ήταν τιμωρημένοι).

Ισπανία (Ντε Λα Φουέντε, 4-2-3-1): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Ρόδρι, Ρουίθ, Γιαμάλ, Όλμο, Γουίλιαμς, Μοράτα.

Την ίδια στιγμή, τα “τρία λιοντάρια” του Σάουθγκεϊτ θα παραταχθούν με τριάδα στην άμυνα, τους Σακά και Σό στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τους Φόντεν, Μπέλιγχαμ και Κέιν στη γραμμή κρούσης.

Ο Άγγλος τεχνικός προχωρά σε μια αλλαγή αφού αντικαθιστά τον Κίεραν Τρίπιερ με τον Λουκ Σο στα αριστερά, ενώ οι υπόλοιποι δέκα παίκτες είναι οι ίδιοι με τον ημιτελικό.

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, 3-4-3): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκέι, Σακά, Μέινου, Ράις, Σο, Φόντεν, Κέιν, Μπέλιγχαμ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version