Πέμπτη, 1 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ισπανία – Ελλάδα 10-8: Δεύτερη ήττα για την Εθνική πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ισπανία – Ελλάδα 10-8: Δεύτερη ήττα για την Εθνική πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική πόλο γυναικών της Ελλάδας έδωσε μεγάλη “μάχη” κόντρα στην Ισπανία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 10-8.

Οι δύο ομάδες ήταν διαρκώς κοντά στο σκορ, αλλά η Ισπανία αύξησε το προβάδισμα στο τέλος του τρίτου 8λέπτου και κατάφερε να φθάσει στη νίκη, συνεχίζοντας με το απόλυτο στο δεύτερο όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου η Εθνική πόλο γυναικών της Ελλάδας έχει μείνει πια στο 0/2.

Μετά την ήττα και από τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα, η “γαλανόλευκη” έχει μείνει χωρίς βαθμούς στο Παρίσι και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αρνητικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με την Ιταλία, που έχει μείνει επίσης χωρίς νίκη στη βαθμολογία του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-2, 1-1

Οι συνθέσεις και τα γκολ

Ισπανία (Μιγκέλ Ότσα): Έστερ Ράμος, Πιράλκοβα, Εσπάρ, Ορτίθ 2, Πέρεθ, Κρέσπι, Ρουίθ 2, Πένα, Φόρκα 4, Κάμους 1, Γκαρθία, Λέιτον 1, Τέρε.

Ελλάδα (Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου , Βασιλική Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Ισπανία 9 (3 αγώνες)

ΗΠΑ 6 (3)

Γαλλία 3 (2)

Ελλάδα 0 (2)

Ιταλία 0 (2)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις