Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Ισπανία – Ελλάδα: Σε live streaming ο ημιτελικός της Εθνικής Παίδων στο Eurobasket U16

Ισπανία – Ελλάδα: Σε live streaming ο ημιτελικός της Εθνικής Παίδων στο Eurobasket U16
Eurokinissi

Η Εθνική Παίδων του μπάσκετ αντιμετωπίζει στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού την αντίστοιχη ομάδας της Ισπανίας, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Eurobasket U16.

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό ενός Eurobasket U16 για πέμπτη φορά στην ιστορία της και πρώτη από το 1999 θα επιδιώξει να πάρει η Εθνική Παίδων του μπάσκετ, κόντρα στην Ισπανία.!

Εθνική Παίδων και Ισπανία έφτασαν ως τον ημιτελικό του Eurobasket U16 αήττητες. Πέρασαν με ένα 3-0 από την φάση των ομίλων και στη συνέχεια η ελληνική ομάδα νίκησε την Πολωνία στη φάση των «16» και την Τουρκία στους προημιτελικούς. Η ισπανική ομάδα στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι απέκλεισε την Βουλγαρία και στο δεύτερο την Ιταλία.

Δείτε τον ημιτελικό της Εθνικής Παίδων σε live streaming από κανάλι της FIBA στο youtube

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής τον νικητή του Γαλλία-Σερβία, το οποίο και θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ στις 21:00. Οι ηττημένοι των ημιτελικών θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Ελλάδα και Ισπανία είχαν αναμετρηθεί πριν λίγες μέρες στο ΚΓ Πανεπιστημίου Κρήτης, σε δύο αγώνες προετοιμασίας. Στον πρώτο αγώνα η Ελλάδα είχε επικρατήσει 66-58 και στον δεύτερο η Ισπανία είχε νικήσει 67-66 με buzzer beater τρίποντο στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις