Site icon NewsIT

Ισπανία: Ο Ρόδρι αναδείχθηκε MVP του Euro 2024 και ο Γιαμάλ καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής

15.07.2024 | 00:59
Ισπανία: Ο Ρόδρι αναδείχθηκε MVP του Euro 2024 και ο Γιαμάλ καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής

Soccer Football - Euro 2024 - Final - Spain v England - Berlin Olympiastadion, Berlin, Germany - July 14, 2024 Spain's Rodri holds his award for player of the tournament as King Felipe VI of Spain and President of the Royal Spanish football federation Pedro Rocha look on REUTERS/Kai Pfaffenbach

Λίγο πριν οι ποδοσφαιριστές της Ισπανίας πάρουν τα μετάλλιά τους και σηκώσουν το τρόπαιο του Euro 2024, οι Ρόδρι και Λαμίν Γιαμάλ των Ιβήρων πήραν τα προσωπικά τους βραβεία MVP.

Ο Ισπανός μέσος, Ρόδρι, ο οποίος έχασε το δεύτερο ημίχρονο του τελικού με την Αγγλία λόγω τραυματισμού, πήρε το βραβείο του MVP του Euro 2024.

Στο πρώτο 45λεπτο αγωνίστηκε κανονικά, ωστόσο, στην ανάπαυλα δοκίμασε να δει εάν μπορεί να συνεχίσει, αλλά ήταν αδύνατο να το κάνει λόγω ενός τραυματισμού και δεν επέστρεψε στην επανάληψη, δίνοντας τη θέση του στον Θουμπιμέντι.

Η παρουσία του Ισπανού μέσου της Μάντσεστερ Σίτι στη διοργάνωση ήταν εντυπωσιακή. Αυτό το βραβείο προστίθεται σε αυτά που έχουν ήδη αποκτηθεί από τον Ρόδρι στο παρελθόν: MVP του Nations League, του Champions League του 2023 και σε αμέτρητα παιχνίδια της Premier League με τους “Πολίτες”.

Ο συμπαίκτης του, Γιαμάλ, αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης και ο 17χρονος παρέλαβε πρώτος το βραβείο, πριν την απονομή του τροπαίου στην Ισπανία.

Τέλος, ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ισπανίας, Νίκο Γουίλιαμς, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού.

Tags: ,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version