Δευτέρα, 19 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ισπανία: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του εντεκάχρονου που έπαιζε ποδόσφαιρο

Ισπανία: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του εντεκάχρονου που έπαιζε ποδόσφαιρο
ΦΩΤΟ eurokinissi αρχείου

Έπιασε… τόπο το “ανθρωποκυνηγητό” που υπήρξε από την αστυνομία στην Ισπανία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ατόμου που μαχαίρωσε θανάσιμα ένα 11χρονο αγόρι την Κυριακή (18.08.2024) στο γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου Μοθεχόν (Mocejón) στο Τολέδο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο δράστη της θανάσιμης επίθεσης -με μαχαίρι- σε ένα 11χρονο αγόρι, σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο Τολέδο της Ισπανίας. Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο άτομο είναι 20 ετών και κατάγεται από το ίδιο χωριό (Μοθεχόν) με τον αδικοχαμένο 11χρονο.

Οι αρχές κάνουν έρευνες στο σπίτι του προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία. Θυμίζουμε ότι ο φερόμενος δράστης μπήκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και επιτέθηκε ξαφνικά σε ομάδα αγοριών που έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Πολλοί από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν, όχι όμως και το θύμα, το οποίο χτυπήθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος του. Σύμφωνα με την οικογένεια, ο δράστης νωρίτερα είχε προσπαθήσει να επιτεθεί σε ομάδα μεγαλύτερων αγοριών.

Ακολούθησε “ανθρωποκυνηγητό” από την αστυνομία, “χτενίζοντας” την περιοχή για να βρεθεί ο δράσης, ενώ παράλληλα υπήρξε και έρευνα με τη βοήθεια των καμερών ασφαλείας στην περιοχή.

Την Κυριακή πλήθος κατοίκων του χωριού Μοθεχόν συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία και μαζί πολλά παιδιά, φίλοι του θύματος, φορώντας τη φανέλα της ομάδας στην οποία αγωνιζόταν.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε ότι δεν γνώριζε τον δράστη (ο οποίος φορούσε μάσκα την ώρα της επίθεσης).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις