Site icon NewsIT

Ιβάν Σαββίδης: Με την κούπα του πρωταθλητή πάνω σε μαύρο άλογο στο Ροστόφ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

31.05.2024 | 09:19
Ιβάν Σαββίδης: Με την κούπα του πρωταθλητή πάνω σε μαύρο άλογο στο Ροστόφ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης χαμογελαστός, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ποζάρει πάνω σε μαύρο άλογο στο Ροστόφ με την κούπα του πρωταθλητή που κέρδισε η ομάδα του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπορεί να μην σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή μετά τη νίκη επί του Άρη και την κατάκτηση του τίτλου στη Θεσσαλονίκη, αλλά το έκανε λίγες μέρες μετά στο Ροστόφ, με τον τρόπο που ήθελε. Πάνω σε ένα μαύρο άλογο, με τον ίδιο να ποζάρει χαμογελαστός, με τη φανέλα της ομάδας του. Έχει πλέον μια μακριά γενειάδα και όπως λένε στενοί συνεργάτες του, σχεδιάζει την επόμενη μέρα του συλλόγου. Τις διαδικασίες στην Ελλάδα, «τρέχουν» οι δύο γιοι του, Νίκος και Γιώργης που βρίσκονται καθημερινά σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του.

Ο Ιβάν Σαββίδης μοίρασε συγχαρητήρια τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στον προπονητή της ομάδας, μετά την κατάκτηση του τίτλου. Ήταν το δεύτερο πρωτάθλημα επί δικής του προεδρίας, που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.

«Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη», ανέφερε στο ποστάρισμα της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μετά την στέψη στην Τούμπα και 10 ημέρες αργότερα η κούπα ταξίδεψε στο Ροστόφ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει ανάρτηση με μια άλλη φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη. Σε αυτή ο ηγέτης του ΠΑΟΚ δεν κάθεται σε άλογο. «Στην αγκαλιά του ανθρώπου που το πίστεψε πρώτος!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δικέφαλος στα social media.

Ο Ιβάν Σαββίδης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1959 στο χωριό Σάντα, της πρώην Σοβιετικής Δημοκρατίας της Γεωργίας. Ήταν το όγδοο παιδί οικογένειας εργατών ελληνικής καταγωγής. Σήμερα είναι παντρεμένος και έχει δυο γιους. Έγινε ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα όταν αποφάσισε να επενδύσει στον ΠΑΟΚ και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version