Δευτέρα, 7 Οκτ.
23oC Αθήνα

Καλό μήνα Τζιμπρίλ

Νίνης
Νίνης, Σισέ και Σαλπιγγίδης πανηγυριζουν το 2-0

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε δηλώσει πως αρχές Νοεμβρίου θα έπαιρνε… μπροστά, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-1, αλλά άκουσε γιούχα.

Οι «πράσινοι» με το… καλημέρα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 9’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που το κέρδισε ο ίδιος απο χέρι του Όμο, οποίος μάλιστα αποβλήθηκε…

Δύο λεπτά αργότερα ο Γάλλος επιθετικός έκανε το 2-0 και όλοι νόμιζαν πως το ματς είχε λήξει. Οι «πράσινοι» επαναπάφτηκαν και οι «κυανέρυθροι» βρήκαν τρόπο να μειώσουν με τον Ριέρα στο 51’ και να απειλήσουν με ισοφάριση…

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η λήξη της αναμέτρησης να συνοδευτεί απο ένα μακρόσυρτο ου της εξέδρας. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα αναγνώρισε: «Νομίζαμε πως το παιχνίδι τελείωσε στο 15ο λεπτό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Γκάμπριελ, Δάρλας, Σιμάο, Κατσουράνης (60’Σεϊταρίδης), Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Νίνης (63’Ρουκάβινα), Σισέ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς, Μανιάτης, όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε (13’Λάτκα), Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης (77’Εστογιανόφ), Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας.

Απογοητευμένος από το θέαμα, παρουσιάστηκε ο Νίκος Πατέρας: «Η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και το θέαμα που προσφέραμε στους φιλάθλους ήταν χαμηλό. Είναι θέμα προπονητή και παικτών να τα βρουν. Ελπίζω να δούμε καλύτερο θέαμα στο μέλλον. Δεν φοβήθηκα μην στραβώσει το ματς, απλώς απογοητεύτηκα από το θέαμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε