Τετάρτη, 31 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Καλοκαίρι στo Noviverse: Η Novibet δημιουργεί το πιο καινοτόμο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον

Καλοκαίρι στo Noviverse: Η Novibet δημιουργεί το πιο καινοτόμο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον

Η Novibet, αναγνωρίζοντας τη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού στην επιτυχία της, έχει θέσει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που να εμπνέει και να αναπτύσσει τους ανθρώπους της. Με στόχο την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας, η εταιρεία υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εσωτερικών πρωτοβουλιών, δημιουργώντας το σύμπαν του Noviverse, για να προσελκύσει κορυφαία ταλέντα, που επιθυμούν να ανακαλύψουν τον τομέα του GameTech με το πιο δυναμικό και καινοτόμο τρόπο.

 Euro Celebration Series

Στο πλαίσιο του EURO ’24, η Novibet μετατράπηκε σε ένα ζωντανό φεστιβάλ φιλαθλητισμού, μια πραγματική γιορτή για φίλους. Με μια σειρά από mini events, η εταιρεία έφερε τους εργαζομένους πιο κοντά, ενίσχυσε τις σχέσεις μεταξύ τους και δημιούργησε νέες ευκαιρίες επικοινωνίας.

Η αρχή έγινε στις 14 Ιουνίου με παγωτά on the house, σημαίνοντας την έναρξη του καλοκαιριού. Στις 26 Ιουνίου, πρωινοί καφέδες και ροφήματα πρόσφεραν την ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση και κοινωνική συναναστροφή πριν την έναρξη της καθημερινότητας στη Novibet.

Ακολούθησε μια  γαστρονομική εμπειρία στις 5 Ιουλίου, με ένα Street Food Van γεμάτο finger food και δροσιστικά ποτά για τους εργαζόμενους, ενώ η κορύφωση των δράσεων ήρθε τη βραδιά του τελικού του Euro στις 14 Ιουλίου: πίτσες και αναψυκτικά μοιράστηκαν στις νυχτερινές βάρδιες, δημιουργώντας μιας ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και ομαδικότητας για τους λάτρεις του αθλήματος.

Για να ενισχύσει περαιτέρω το ποδοσφαιρικό κλίμα των ημερών, η Novibet δημιούργησε θεματικά corners στα γραφεία της για τη συνολική διάρκεια του πρωταθλήματος. Φανέλες από διάφορες ομάδες, ένα mini τέρμα με τάπητα και μια κάλπη για την ψηφοφορία της αγαπημένης ομάδας του Euro μεταμόρφωσαν τους χώρους εργασίας σε μικρά γήπεδα.

Αυτή η διαδραστική και εορταστική ατμόσφαιρα έδωσε στους εργαζομένους την ευκαιρία να μοιραστούν τις ποδοσφαιρικές τους προσδοκίες και να δημιουργήσουν αναμνήσεις.

Στον παλμό του Giant Heart

Η κοινωνική προσφορά αποτελεί μια από τις βασικές αξίες της Novibet και πηγή υπερηφάνειας και έμπνευσης για τους ανθρώπους της εταιρείας.

Στο πλαίσιο λοιπόν της κοινωνικής πρωτοβουλίας Giant Heart της Novibet και σε συνεργασία με το καταφύγιο αδέσποτων ζώων Athens Happy House, οι εργαζόμενοι ενώθηκαν με τον πρεσβευτή της πρωτοβουλίας Κώστα Τσιμίκα, δημιουργώντας μια ομάδα αφοσιωμένων εθελοντών.

Οι εθελοντές, μαζί με τον Κώστα, εργάστηκαν ακούραστα για τη δημιουργία ενός νέου, ειδικά διαμορφωμένου ιπποστασίου, προσφέροντας όχι μόνο τον χρόνο και την ενέργειά τους, αλλά και μια μεγάλη δόση αγάπης και φροντίδας.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη θετική ενέργεια και αλληλεγγύη. Κάθε πινελιά χρώματος, κάθε μικρή κίνηση φροντίδας ήταν ένα βήμα προς τη δημιουργία ενός ασφαλούς καταφύγιου. Αυτή η πρωτοβουλία δεν ήταν απλώς μια εθελοντική δράση, αλλά μια γιορτή αγάπης και αλληλοβοήθειας – ένας ακόμα χτύπος στον παλμό του Giant Heart.

 

Εσωτερικοί Διαγωνισμοί και Δώρα

Παράλληλα με τις παραπάνω δράσεις, η Novibet ανέβασε τον πήχη του ενθουσιασμού με εσωτερικούς διαγωνισμούς γεμάτους ποικίλα και συναρπαστικά δώρα. Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό, διεκδικώντας αντικείμενα εμπνευσμένα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και καλοκαιρινά δώρα. Περισσότεροι από 25 τυχεροί κέρδισαν δώρα σημαντικής αξίας, γεγονός που ενίσχυσε το αίσθημα κοινότητας και αναγνώρισης εντός της εταιρείας.

Μέσα από τις παραπάνω δράσεις αλλά και την εταιρική της κουλτούρα, η Novibet αποδεικνύει περίτρανα ότι δίκαια ξεχωρίζει ως ένα από τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της χώρας (Great Place to Work Certified).

Το σύμπαν του Noviverse συνεχίζει να μεγαλώνει απαριθμώντας πλέον περισσότερους από 950 εργαζομένους. Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας την ανθρώπινη παράμετρο ως τον πιο κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία της, έχει υιοθετήσει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Αν θες να γίνει μέρος του συνεχώς εξελισσόμενου σύμπαντος της Novibet, μάθε περισσότερα για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η εταιρεία εδώ.

Ακολούθησε το Noviverse σε Instagram και LinkedIn.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις