Μετά από τέσσερα χρόνια η ομάδα του Κάμπου θα ξανά παίξει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος
Η ΑΕΛ κέρδισε 2-1 εκτός έδρας τον Καμπανιακό, στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ Α’ ομίλου της Super League 2, με την Λάρισα να εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδό της στην Super League 1 μετά από τέσσερα χρόνια.
Περιπέτεια τέλος για την ΑΕΛ! Η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου έκανε το καθήκον της κόντρα στον Καμπανιακό, κερδίζοντας 2-1 το παιχνίδι, με το τρίποντο να έχει ως αποτέλεσμα το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη να πάρει και μαθηματικά την 1η θέση στον Α’ όμιλο της Super League 2.
Πλέον οι «βυσσινί» ετοιμάζονται για την Super League, στην οποία θα βρίσκονται τη σεζόν 2025/26.
Ο Γιάννης Πασάς στο 33′ έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, βάζοντας την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ. Στο 54′ ο Μπαγκαλίανης διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι από εκείνο το σημείο και έπειτα μετρούσαν αντίστροφα για το τελικό σφύριγμα.
Παρά την μείωσε σε 2-1 από τον Κωστόπουλο στο 58΄η ΑΕΛ κράτησε το υπέρ τους προβάδισμα και με το τελικό σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη πανηγύρισαν έξαλα τη νίκη τους.
Καμπανιακός (Κούτσης): Κασαπίδης, Γαρύφαλλος, Σαρβανίδης, Έππας, Φροσύνης (46′ Π. Καθάριος), Κωτσόπουλος, Ντουμάνης, Παπαστεριανός, Πέττας, Καράδαλης (55′ λ.τ Σέχου), Μποζίδης (62′ Παπακωνσταντίνου).
ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (85′ Τριμμάτης), Βαφέας, Μπαγκαλιάνης, Λυμπεράκης, Μπαριέντος (63′ Παναγιωτίδης), Οικονόμου, Στίνα (76′ Αντράντα), Πασάς, Μούργος (63′ Σιατραβάνης), Μουτίνιο (85′ Κρητικός).
Η βαθμολογία
ΑΕΛ – 36 βαθμοί
Ηρακλής – 27 βαθμοί
ΠΑΣ Γιάννινα – 24 βαθμοί
Μακεδονικός – 18 βαθμοί
Καμπανιακός – 17 βαθμοί
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Καμπανιακός – ΑΕΛ: 1-2
ΠΑΣ Γιάννινα – Μακεδονικός: 2-0
Ρεπό: Ηρακλής
Η επόμενη αγωνιστική
Ηρακλής – Καμπανιακός
ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα
Ρεπό: Μακεδονικός