Αθλητικά

Κάνει μεταγραφές ο Άρης, δόθηκε το “οκ” από τη FIFA

Ευχάριστα νέα για τον Άρη, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει κανονικά μεταγραφές, ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η FIFA έδωσε στον Άρη αναστολή ενός χρόνου στην υπόθεση του Ντουρμπισάι, απαντώντας θετικά στο αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και δίνοντας της το δικαίωμα να πραγματοποιήσει κανονικά μεταγραφές τη φετνική σεζόν.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είδε ότι ο Άρης τακτοποίησε όλες τις αποφάσεις για ποδοσφαιριστές που είχαν κάνει προσφυγή. Έτσι, ανοίγει το TMS των “κίτρινων” και η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκτά δικαίωνα να κάνει μεταγραφές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα