Site icon NewsIT

Κανείς ευτυΧισμένος στα Πηγάδια, Ξάνθη – Ηρακλής 2-2

06.11.2010 | 19:15
Κανείς ευτυΧισμένος στα Πηγάδια, Ξάνθη – Ηρακλής 2-2

Σε ένα ματς που προσέφερε πολλές συγκινήσεις Ξάνθη και Ηρακλής πάλεψαν για τη νίκη αλλά πήραν από έναν βαθμό και παρέμειναν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το LIVE του αγώνα
 
Ο Βάλλας έδωσε το προβάδισμα στην Ξάνθη στο 19ο λεπτό, για να ακολουθήσει ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο από πλευράς Ηρακλή, ο οποίος με πρωταγωνιστή τον Πίτου Γκαρσία (έβγαλε δύο ασίστ) και σκόρερ τους Μάρα και Σολτάνι (στο 22′ και στο 29′ αντίστοιχα) ανέτρεψε το σκηνικό. Με αρκετή δόση τύχης, ο Στιούαρτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 73’.

Σε τεντωμένο σχοινί εξακολουθεί να βαδίζει η Ξάνθη, αφού οι μόλις επτά πόντοι που έχει συγκεντρώσει έως τώρα την καθηλώνουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ηρακλής έμεινε για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Οι συνθέσεις:

SKODA Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Στιούαρτ, Κωστούλας, Βάλλας, Αντεφέμι, Πόι, Μαρσελίνιο (60′ Σουάνης), Στρμπα (69′ Βασιλακάκης), Έλινγκτον, Μπούγκα (46′ Κιντάνα).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου, Μάρα (85′ Βέλλιος), Σζοτ (68′ Ηλιάδης), Σολτάνι (90+3′ Κατσικάς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version