Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στους “16” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Δείτε τις δηλώσεις του Ζίκο μετά το ματς.
Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Λεονάρντο στο 48ο λεπτό μετά από ασίστ του Ντουντού.
Οι “κανονιέρηδες” μπήκαν καλύτερα στο ματς και ήταν πιο απειλητικοί όμως όσο περνούσε η ώρα οι “Πειραιώτες” ανέβαζαν στροφές και έφτασαν στο γκολ στο 48ο λεπτό με τον Λεονάρντο.
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Σταντάρ Λιέγης ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Άλκμααρ στο Βέλγιο και πήρε την πρόκριση για το Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ πέτυχε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σινάν Μπολάτ, ενώ για τους Ολλανδούς είχε ανοίξει το σκορ ο Λανς στο 42΄.
Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ντουντού (85’ Ντομί), Μαρέσκα, Γκαλέτι, Λεονάρντο, Όσκαρ (92’ Πάντος), Μήτρογλου.
Άρσεναλ (Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Γκίλμπερτ, Μπάρτλεϊ, Σιλβέστρ, Κρουζ, Σονγκ, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Μερίδα, Γουίλσιρ (77’ Σουνού), Βέλα.