Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

“Κανονιές” της Άρσεναλ ενόψει Ολυμπιακού! “Λύτρωση” στις καθυστερήσεις για Τότεναμ (video)

“Κανονιές” της Άρσεναλ ενόψει Ολυμπιακού! “Λύτρωση” στις καθυστερήσεις για Τότεναμ (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ “ισοπέδωσε” τη Νιούκαστλ (4-0) στο “Emirates”, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (20/2) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τη φάση των “32” του Europa League, ενώ η Τότεναμ σώθηκε διά… ποδός Σον στις καθυστερήσεις επικρατώντας με 2-3 στην έδρα της Άστον Βίλα.

Η Νιούκαστλ κράτησε στο “μηδέν” την Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα βρήκε τις λύσεις σε ένα τρίλεπτο και σκοράροντας με τους Ομπαμεγιάνγκ (54΄) και Πέπε (57΄) έβαλε τις βάσεις της νίκης, στην οποία έδωσαν εύρος οι Οζίλ και Λακαζέτ, σημειώνοντας το τελικό 4-0 με τα γκολ τους στο 90΄ και το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι “κανονιέρηδες”, που την προσεχή Πέμπτη θα παίξουν στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των “32” του Europa League, ανέβηκαν στη 10η θέση, αλλά είναι ακόμη στο -6 από την πέμπτη Τότεναμ, δηλαδή από μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

 

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με γκολ του Σον, η Τότεναμ πήρε τη μεγάλη νίκη στο Μπέρμιγχαμ επί της Αστον Βίλα με 3-2. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πήρε τη νίκη από τους “χωριάτες”, οι οποίοι παραμένουν στο χείλος του υποβιβασμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις