Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κάρλο Αντσελότι: O Μίδας του Champions League

Κάρλο Αντσελότι: O Μίδας του Champions League
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κάρλο Αντσελότι έφτασε τις πέντε κατακτήσεις Champions League ως προπονητής, με τον Ιταλό να αποτελεί τον πιο πετυχημένο τεχνικό του θεσμού και δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί ως Μίδας στην διοργάνωση.

Ο Κάρλο Αντσελότι οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του 15ου Champions League της ιστορίας της, με τον ίδιο να φτάνει τα πέντε τρόπαια ως προπονητής και παράλληλα να μεγαλώνει τον δικό του μύθο στην διοργάνωση.

Και αυτό διότι ο 64χρονος τεχνικός, ο οποίος ήταν ήδη ο πολυνίκης προπονητής στην διοργάνωση, έχει το εκπληκτικό 5/6 σε τελικούς, με τον ίδιο να μετρά δυο κατακτήσεις με την Μίλαν (2003, 2007) και τρεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2014. 2022, 2024).

Παρόλα αυτά, ο Αντσελότι δείχνει να μην έχει «κλείσει» η όρεξη του, καθώς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού, τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με τον δικό της μοναδικό τρόπο την Ντόρτμουντ, ανέφερε πως ποτέ δεν μπορεί να συνηθίσει κάποιος τα τρόπαια.

Την ίδια ώρα σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ θέλησαν να υποκλιθούν στον «δον Κάρλο» τον οποίο αγαπούν και εκτιμούν ιδιαίτερα και αυτό φαίνεται με κάθε τρόπο.

Και εάν κρίνει κανείς από τα λόγια, αλλά και τη συμπεριφορά του ίδιου μετά την κατάκτηση του πέμπτου προσωπικού του Champions League, αλλά και 15ου της Ρεάλ, τότε μπορεί να καταλάβει ο κάθε ένας γιατί ο 64χρονος αποτελεί τόσο σπουδαία προσωπικότητα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις