Πέμπτη, 29 Αυγ.
32oC Αθήνα

Καρολίν Γκαρσία: Αποκάλυψε ότι δέχεται μηνύματα μίσους από απογοητευμένους παίκτες του στοιχήματος

Καρολίν Γκαρσία: Αποκάλυψε ότι δέχεται μηνύματα μίσους από απογοητευμένους παίκτες του στοιχήματος
ΑΠΕ

Η Γαλλίδα τενίστρια, Καρολίν Γκαρσιά δημοσιοποίησε ορισμένα από τα εκατοντάδες μηνύματα μίσους που λαμβάνει, καταγγέλλοντας την καθημερινή διαδικτυακή τοξικότητα των απογοητευμένων παικτών στοιχήματος από τα αποτελέσματά της στο τένις.

Η Καρολίν Γκαρσία αποκλείσθηκε στον πρώτο γύρο του US Open και λίγες ώρες μετά έδωσε στη δημοσιότητα κάποια μηνύματα μίσους που δέχεται την τελευταία περίοδο, μέσω των social media, από απογοητευμένος παίκτες του στοιχήματος.

“Ελπίζω ότι η μητέρα σου θα πεθάνει”, “θα πρέπει να σκεφθείς την αυτοκτονία”, “είσαι απλά ένα κομμάτι σκ.@@@ά”, είναι μερικά από τα μηνύματα που έλαβε η Γκαρσιά (Νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη), μετά τις πρόσφατες ήττες που υπέστη.

“Υπάρχουν εκατοντάδες”, δήλωσε εμφανώς προβληματισμένη και λυπημένη η 30χρονη τενίστρια. “Με κάνει να ανησυχώ για τους νεαρούς παίκτες που έρχονται και πρέπει να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους πράγματα”, επεσήμανε αναφερόμενη σ’ αυτό το φαινόμενο που είναι πλέον γνωστό στον κόσμο του αθλητισμού, και ιδιαίτερα στο τένις.

“Μας επηρεάζει, είμαστε άνθρωποι. Μερικές φορές όταν λαμβάνουμε αυτά τα μηνύματα καταστρεφόμαστε συναισθηματικά μετά από μια δύσκολη ήττα. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη θέσει αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν έχει γίνει τίποτε. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν τους εμποδίζουν παρά την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Garcia (@carogarcia)

Τα τουρνουά συνεχίζουν να δημιουργούν συνεργασίες με εταιρείες αθλητικών στοιχημάτων που συνεχίζουν να οδηγούν τους ανθρώπους στον εθισμό στο στοίχημα. Συνεχίζουμε να προβάλλουμε αυτές τις εταιρείες που καταστρέφουν τις ζωές ορισμένων ανθρώπων”, σχολίασε χαρακτηριστικά η Γκαρσιά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις