Site icon NewsIT

Καρβαλιάλ: «Όταν κάνω αλλαγές στην Μπράγκα εμπιστεύομαι τον Αντρέ Όρτα»

25.08.2024 | 11:43
Καρβαλιάλ: «Όταν κάνω αλλαγές στην Μπράγκα εμπιστεύομαι τον Αντρέ Όρτα»

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Αντρέ Όρτα βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού όλο το καλοκαίρι, με τους Πειραιώτες να επιθυμούν την επιστροφή του Πορτογάλου μέσου, αλλά τα πράγματα να είναι δύσκολα, μετά την έλευση του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία της Μπράγκα.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, εμπιστεύεται τον Αντρέ Όρτα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του στο περιθώριο του αγώνα της Μπράγκα με τη Μορεϊρένσε.

Ο Πορτογάλος προπονητής απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το περιορισμένο ροτέισον που χρησιμοποιεί, τονίζοντας πως ακόμα δεν ξέρει καλά την ομάδα για αυτό και φέρνει από τον πάγκο τους Όρτα και Γκόρμπι που τους γνωρίζει και τους εμπιστεύεται.

«Καλή ερώτηση, γιατί υπάρχει μια ιδιαιτερότητα εδώ… Μπήκα πρόσφατα στην ομάδα και δεν ξέρω τους παίκτες σε βάθος, εκτός απ’ αυτούς που ήδη ήξερα και από την ανάλυση που έκανα. Οπότε είναι φυσικό όταν πρέπει να πάρω μια απόφαση, να πηγαίνω σ’ αυτήν που ξέρω καλύτερα και επιλέγω τον Αντρέ Όρτα ή τον Γκόρμπι.

Με τη σημασία των αγώνων που είχαμε και τα πολύ σφιχτά αποτελέσματα, δεν κατάφερα να επεκταθώ περισσότερο στο ροτέισον. Πηγαίνω σ’ ό,τι είναι πιο ασφαλές, αλλά αυτό δεν οφείλεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης στους παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version