Site icon NewsIT

Καταδικαστική ήττα για την Εθνική Ελπίδων (VIDEO)

28.03.2016 | 18:48
ΦΩΤΟ youtube

ΦΩΤΟ youtube

Υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε, η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 1-0 από το Ισραήλ στο Περιστέρι, αποτέλεσμα που “εξανεμίζει” τις ελπίδες της για κατάληψη της 2ης θέσης στον προκριματικό της όμιλο που οδηγεί στα πλέι οφ του Euro 2017.

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη του Ισραήλ για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, στον αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου.

Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς σε περίπτωση νίκης θα διατηρούσε ακέραιες τις ελπίδες για κατάληψη της 2ης θέσης που θα οδηγούσε στα πλέι οφ του Euro 2017, κάτι που όμως δεν έγινε.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 74ο λεπτό ο Γκοζλάν με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος ασίστ του αρχηγού του Τζαμπέρ και την αμυντική ολιγωρία της ελληνικής άμυνας.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική στις 2/9/2017 με την Αλβανία εντός έδρας.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας- Γούτας, Γιαννούλης, Βούρος, Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Δώνης (76′ Μασούρας), Μαυρίας, Ιωαννίδης (46′ Χαρίσης), Βέργος (62′ Κουλούρης).

ΙΣΡΑΗΛ: Γκλάζερ- Γκόλντμπεργκ, Χαμπάσι, Πέρετζ, Τζαμπέρ, Λαβί, Ράγιαν, Νταβίντ (83′ Σαγκάς), Κέλτιενς, Ντάβιντοφ (67′ Πέρεζ), Χούγκι (60′ Γκοζλάν).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version