Site icon NewsIT

Καταδικάζει την επίθεση στον φωτορεπόρτερ η ΑΕΚ!

06.09.2016 | 18:45
Καταδικάζει την επίθεση στον φωτορεπόρτερ η ΑΕΚ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ποστάρισμά της στο facebook, καταδίκασε την επίθεση στον φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια της χθεσινής κλήρωσης της Football League. Δείτε την ανακοίνωση του πρακτορείου INTIME.

Το πρακτορείο INTIME καταδίκασε όσα συνέβησαν χθες στην κλήρωση της Football League και φυσικά την επίθεση στον φωτορεπόρτερ, Στέλιο Βολιτάκη.

Η ανακοίνωση του ΙΝΤΙΜΕ:

Η χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, αντί να δημιουργήσει χαμόγελα αισιοδοξίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, άπλωσε ένα πέπλο θλίψης και προβληματισμού. Τα τραγικά περιστατικά που διαδραματίστηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων παρευρισκομένων αλλά και του φωτορεπόρτερ Στέλιου Βολιτάκη, είναι καταδικαστέα απ’ όλους.

Οι φωτορεπόρτερ, όπως ο συνεργάτης μας Στέλιος Βολιτάκης που έπεσε θύμα της αναίτιας βίαιας συμπεριφοράς κάποιων ανεγκέφαλων που είχε ως αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο (ΚΑΤ) και από τύχη όπως τον ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί δεν έχασε την όρασή του από το ένα μάτι, δουλεύουν με κάθε επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, χωρίς να προκαλούν και χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.

Οι φωτορεπόρτερ είναι επαγγελματίες που καταγράφουν τα γεγονότα, και μόνο και δεν τα διαμορφώνουν, ούτε προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

Στο παρελθόν και άλλοι συνάδελφοι έχουν δεχτεί επιθέσεις και έχουν πέσει θύματα βίας κάνοντας τη δουλειά τους καλύπτοντας την επικαιρότητα, ενώ και ο υπεύθυνος του πρακτορείου που είναι επαγγελματίας φωτορεπόρτερ από τον Ιανουάριο του 1968, στη μακρόχρονη πορεία του, η οποία είναι άνω των 48 ετών έχει υποστεί πέντε φορές βίαιες συμπεριφορές, ενδεικτικό ότι η ρίζα του κακού κρατάει γερά, εδώ και χρόνια και θα χρειαστεί την υπεύθυνη στάση όλων μας, έτσι ώστε ν’ αλλάξει και να μην ξαναζήσουμε τέτοια γεγονότα.

INTIME

Το ποστάρισμα της ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα της στο facebook

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version